Kinuskikissa Blogi  Reseptit VerkkokauppaYhteisöVideot Haku Kirjaudu
Kinuskikissa
 

Herkkumunkit

Liittyy Kinuskikissan reseptiin Munkit ja munkkirinkilät

Nyt on munkit paistettu! Kotona on ihana tuoksu! :) Pojat pyöritteli pallot, isä paistoi ja minä sitten kuivasin öljystä ja sokeroin. Siis tyyliin jokaiselle jotain puuhaa.... Nyt saunaan ja sitten herkuttelemaan! :) Iloista vappua! :)

Kuvan lähettänyt: mari-johanna

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/20170430_1621011.jpg

Kommentit (3)

nalamuru
Kinuskileipomo nalamuru
2.5.2017 08:41

Hyvännäköisiä munkkeja ja maukaita takuu varmasti. Minä olen kanssa arkaillut tuota munkkien paistoa ja tänä vappuna tein kun oltiin äidin luona vapun vietossa niin vierellä oli hyvä neuvoja. Viimeksi kotitalouden tunneilla ylä-asteella niitä paistellut, jos mukaan ei lasketa viime kevään churrojen tekoa.

mari-johanna
Kinuskileipomo mari-johanna
1.5.2017 07:29

Kiitos Maris! 🙂
Joo, meillä oli sellainen poikkeus vappu, kun koko kevät ollut yhtä vaakalentoa, niin nyt perinteistä poiketen ei järjestetty ystäville juhlia, vaan katseltiin ikkunasta ulos kun satoi räntää, suomalaisella sisulla grillattiin ja munkit paistettiin.
Olen aina arkaillut tuota öljyn kanssa touhuamista, mutta sehän meni hienosti ja munkit maistui niin vallattoman hyvälle, joten näitä tehdään pian uudestaan. Ei odoteta edes uutta vappua! 🙂

maris
Kinuskileipomo maris
30.4.2017 17:20

No teillä se tuo yhteistyö pelaa! Aivan täydellisiä ja herkullisen näköisiä munkkeja. Hieno homma. 👍
Hyviä löylyjä ja mukavaa vapun jatkoa!

Kinuskikissan kumppanit

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/dansukker-logo2.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/valio-logo.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/bonne-maman-logo-kopio.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2024/03/heirol-logo.jpg

Sosiaalinen media

Verkkokauppa