KinuskikissaYhteisöVideot
Kinuskikissa
 

Porkkanamuffinsseista kakuksi

Liittyy Kinuskikissan reseptiin Minikokoiset porkkanamuffinssit - Mini Carrot Cupcakes

Pari viikkoa sitten minulla kävi töissä työtapaturma,ihanat työkaverit auttoivat, hoitivat ja kuskasivat lääkäriin. Nyt huomenna palaan vihdoin töihin ja kiitoksena hellästä hoivasta tein muffinssi ohjeen mukaan suurennetun version gluteenittomana. Kiitos työpaikan naisille ja teille kaikille kinuskeille aurinkoista pääsiäis viikkoa! :)

Kuvan lähettänyt: mari-johanna

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/20170409_1813410.jpg

Kommentit (7)

mari-johanna
Kinuskileipomo mari-johanna
11.4.2017 20:44

Voi kiitos Kinuskiemo mieltä lämmittävistä kommenteista!
Ihan taas tuli hymy suupieliin! 🙂

Kinuskiemo
10.4.2017 21:14

Käykääpä kaikki, jotka haluatte muuttaa Mini Carrot Cupcakes –muffinssireseptin ainekset kakkuun sopiviksi, lukemassa mari-johannan kommentti tuolta muffinssien sivulta. (Linkki yllä.) Kommentista löytyy tarkat ohjeet.

Kinuskiemo
10.4.2017 21:03

Wau! Tämä kakku on aivan huikea sovellus Kinuskikissan muffinsseista. Näyttävä, herkullinen ja humoristinen. 🙂

Ravinteikkaassa mullassa hyvin kasvavaa porkkanasatoa on ensimmäiseksi pakko ihailla. Että joku saakin porkkanat kasvamaan noin muhkeina, ja jo huhtikuun alussa! Mutta kyllä päähuomion varastaa pupu. Kukaan ei pysty tuota valkoista hahmoa vakavalla naamalla katsomaan. Tuo melkein ”luonnollisen” kokoinen pupu kakun keskellä pylly pystyssä mullosta penkomassa on valloittava. Hyvin ote multaan siinä pitää, kun on hyvät liukuesteet komeiden tassujen pohjissa. Ja huvittavaa, melkein näkee mielessään pupun pään siellä syvällä mullassa. Mitä se sieltä toivoo löytävänsä? Vai luuleeko/tietääkö se tulleensa yllätetyksi porkkanamaalla ja olevansa nyt piilossa?

Tällä kakulla voi todellakin toivottaa Hauskaa Pääsiäistä!
Hauskan Pääsiäisen toivotus sinulle mari-johanna, ja kaikille Kinuskeille! 🙂

PS.
Hyvä, että ikävä tapahtuma on takana, vaikka kuulosti kyllä pelottavalta. Kun tuollaisen kakun pyöräytät tuosta vaan, niin tiedämme, että iskussa olet taas! 🙂

mari-johanna
Kinuskileipomo mari-johanna
10.4.2017 20:10

Kiitos Nalamuru! 🙂
Mukavaa pääsiäistä myös sulle! 🙂

nalamuru
Kinuskileipomo nalamuru
10.4.2017 10:59

Hyvä että pääset jo palaamaan töihin ja jaksat muistaa työkavereita näin upealla kakulla. Tästä ei paljon kiitos voi parantua. Tuo pupu on kyllä hauska lisä tähän muutenkin upeaan kakkuun 🙂 Ihanaa pääsiäistä sinulle!

mari-johanna
Kinuskileipomo mari-johanna
10.4.2017 08:30

Kiitos Maris hauskasta viestistä! 🙂
Ehkä pupulla vähän tosiaan on asiat nyt hassuin päin, mutta voin vakuuttaa, että pupun asiat ovat ihan hyvin. Ainakin paremmin kuin minulla parin viikon aikana.
Uskon vakaasti, että pupu on täydessä tikissä ensi viikonloppuna. 🙂
Mutta nyt onneksi minäkin jo töihin, ehkä minullekin jää pieni pala kakkua…..

maris
Kinuskileipomo maris
9.4.2017 23:44

No tämähän on hauska!
Sen sijaan ikävämmältä kuulostaa tuo sinun tapaturmasi. 🙁 Onneksi kuitenkin tilanteesi on jo parempi, niin että töihinkin jo pääset.

Tuon jänöjussin tilanne sen sijaan ei näytä kovinkaan valoisalta. Onkohan siinä tullut ahneuksissa otettua vähän liian pitkä loikka porkkanapenkkiin. Toivottavasti toipuu pelikuntoon pääsiäiseksi. 😀

Itsekin mietin silloin, kun tein tällä ohjeella muffinsseja, että tulisi varmasti mehevä kakkukin samalla taikinalla. Ja erinomaisesti on näköjään onnistunut. 🙂

Mukavaa (ja turvallista) pääsiäisviikkoa sinullekin!

Kinuskikissan kumppanit

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/dansukker-logo2.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/valio-logo.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/myllynparas-logo.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/bonne-maman-logo-kopio.jpg

Sosiaalinen media

Verkkokauppa