Kinuskikissa Blogi  Reseptit VerkkokauppaYhteisöVideot Haku Kirjaudu
Kinuskikissa
 

Nimipäiväkakku tyttärelle

Liittyy Kinuskikissan reseptiin Perinteinen mansikkakakku

Tässä käytetty pitkälti mansikkakakun ohjeita. Täytteenä mustaherukka-valkosuklaa. Mustaherukka toimi hyvin riittävän makean valkosuklaan kera. Tarvisin vinkin, miten vahventaa kermaa pursotuksiin. Kuten näkyy, pursotus alkoi valua parissa minuutissa tuosta alaosasta. Vaikutti liian heppoiselta, vaikka ohjeen mukaan sen teinkin.

Kuvan lähettänyt: Isa

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/20161119_200910.jpg

Kommentit (2)

Isa Ramu
21.12.2016 17:07

Taisi olla siten, että hieman määriä pienensin koska tässä kakkuvuoka oli kooltaan pienehkö. Ehkä ongelma johtui siitä. Onko jotain yleisvinkkiä millä kermaseosta saisi paksunnettua? Joskus tuntuu, että pursottaessa seos myös käsissä helposti lämpenee ja menee silmin nähden vetiseksi – ei pysy kakun reunassa. Eikä edes tartu siihen pintaan.

Kinuskiemo
27.11.2016 17:36

Käytitkö vispikermaa ja vaniljakreemijauhetta? 8 dl + ½ dl, kuten Mansikkakakun ohjeesa?

Kinuskikissan kumppanit

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/dansukker-logo2.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/valio-logo.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/bonne-maman-logo-kopio.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2025/01/fazer_logo.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2025/01/heirol_logo.jpg

Sosiaalinen media

Verkkokauppa