Tässä käytetty pitkälti mansikkakakun ohjeita. Täytteenä mustaherukka-valkosuklaa. Mustaherukka toimi hyvin riittävän makean valkosuklaan kera. Tarvisin vinkin, miten vahventaa kermaa pursotuksiin. Kuten näkyy, pursotus alkoi valua parissa minuutissa tuosta alaosasta. Vaikutti liian heppoiselta, vaikka ohjeen mukaan sen teinkin.
Kuvan lähettänyt: Isa
Käytitkö vispikermaa ja vaniljakreemijauhetta? 8 dl + ½ dl, kuten Mansikkakakun ohjeesa?
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5683 tähteä
Maailman paras mutakakku
2833 tähteä
Mokkapalat
2576 tähteä
Brookies
1847 tähteä
Britakakku
1539 tähteä
Taisi olla siten, että hieman määriä pienensin koska tässä kakkuvuoka oli kooltaan pienehkö. Ehkä ongelma johtui siitä. Onko jotain yleisvinkkiä millä kermaseosta saisi paksunnettua? Joskus tuntuu, että pursottaessa seos myös käsissä helposti lämpenee ja menee silmin nähden vetiseksi – ei pysy kakun reunassa. Eikä edes tartu siihen pintaan.