Patukkaan saa uusia makuja eri suklailla..Ainaki appelsiinikrokantti toimi järisyttävän hyvin!Gluteenittomanakin!😋
Kuvan lähettänyt: Suvi
Kultakinuski: Mä tein oman valkosuklaaversioni ihan gluteenittomasta jauhoseoksesta ja toimi hyvin. Leikkaantui hyvin murenematta enkä kyllä taikinan käsittelyssä huomannut mitään epätavallista. 🙂
Vautsi mikä herkkuannos!
Miten teit tuon gluteenittoman pohjan? Itse olen nyt tehnyt pariinkin kertaan patukoita ihan perus vehnäjauhopohjalla. Nyt olisi kuitenkin tarvis gluteenittomallekin versiolle. En ole vaan uskaltanut yrittää, kun mietityttää, että kestääkö pohja leikkamista viipaleiksi ilman murenemista? Käytitkö valmista gluteenitonta jauhoseosta?
Mikä annos! ”Herkkua on siinä monenlaista…” Kaikkien suussa sulavat lakat, persikka, Twix-patukka ja jäätelö. Ihana päätös hyvälle aterialle. Nam! 🙂
Kiva idea tuo appelsiinikrokanttisuklaasta teko ja koko herkkulautanen näyttää kyllä oikein houkuttelevalta 🙂
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5684 tähteä
Maailman paras mutakakku
2833 tähteä
Mokkapalat
2576 tähteä
Brookies
1856 tähteä
Britakakku
1539 tähteä
Hei!
Voi kiitos kauniista sanoista! Ihan valmistaa gluteenittomasta jauhoseoksesta, ilman mitään sitkon lisääjää, tein myös. Ja pysyivät pötkönä vielä käteen nostaessa, ainakin jääkaappikylminä, ehkä toffeen ansiota..=)