KinuskikissaYhteisöVideot
Kinuskikissa
 

omena ansa

Liittyy Kinuskikissan reseptiin Omena-ansa

Omena ansa saamistani valkeakuulaista onnistui hyvin tähdenmalliseen reunavuokaan. Omaan makuun olisi ehkä vaniljarahkalla maistunut paremmalta mutta hyvältä tuo appelsiinirahkaan tehtykin maistui.

Kuvan lähettänyt: nalamuru

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/omena-ansa.jpg

Kommentit (4)

nalamuru
Kinuskileipomo nalamuru
27.8.2016 15:47

TuulaL: Tuo minun vuokani oli pelkkä reunus niin uunipellin päällä paistoin ja vedin leivinpaperin avulla tarjottimelle. Tuosta kausi mausta en osaa sanoa löytyykö sitä vielä kaupoista, voisi kyllä hyvin sopia tähän 🙂

TuulaL
27.8.2016 14:49

Onko tähtivuoka pelkkä reunus, vai onko siinä irtopohja? Näyttää hienolta ja varmasti maistuukin. Tein punaherukka/pensasmustikkaversion vaniljarahkalla Leguen irtopohjavuokaan Kinuskikissan ohjeella ja oli hyvää. Mielessä oli, että seuraavaksi teen omenista. Jokohan omena-kanelirahkaa (vai mikä se kausimaku olikaan) on kaupoissa?

nalamuru
Kinuskileipomo nalamuru
25.8.2016 10:07

Kiitos mari-johanna 🙂 Minulle tuli mieleen kun tätä ohjetta katselin että voisi sopia tuohon vuokaan ja pakkohan se oli testata. Kardemumman muistin pohjaan, mutta päälle unohdin ripotella, siitä huolimatta nousi ihana kardemumman tuoksi uunista kun otin piiraan pois.

mari-johanna
Kinuskileipomo mari-johanna
25.8.2016 07:17

Mielettömän kaunis! 🙂 Nyt kyllä osui ja upposi minuun! Ihana idea tehdä piirakka tuohon tähden malliseen vuokaan! 🙂

Kinuskikissan kumppanit

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/dansukker-logo2.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/valio-logo.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/myllynparas-logo.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/bonne-maman-logo-kopio.jpg

Sosiaalinen media

Verkkokauppa