Tämä on ilmeisesti jo vanha resepti, mutta itse kokeilin tänään. Mansikkamehua ei sattunut olemaan, korvasin seljankukkamehulla. Lisäksi ujutin mintunlehtiä kiilteeseen (ohje 1), toivat mukavaa makusäväystä makeaan kakkuun, mutta visuaalinen ilme ei oikein onnistunut. Lehdet lähtivät vaan seilailemaan ja asettuivat miten sattuu. Seljankukkamehun makuvaikutus jäi varsin miedoksi.
Kuvan lähettänyt: Sari Kangasoja
Eihän nämä ohjeet vanhoja ole muille kuin täällä Kinuskikissa-yhteisössä olleille :-). Itselle on ihan kaikki uutta. Kuin karkkikaupassa pyörisi, ei osaa päättää, mitä reseptiä kokeilisi.
Löysitkin aika historiallisen reseptin. 🙂 Tämä kakku oli nimittäin Kinuskikissan sivuston ensimmäinen juustokakkuresepti.
Kivoja sovelluksia sinulla esim. nuo mintunlehdet, ne tuovat raikasta väriä mansikkaiseen kakkuun. Mintunlehtien ”seilailu” kiilteen alla häiritsi varmaan lähinnä kakuntekijää, sinua. Ulkopuolinen voi ajatella, että kun mansikat jo noudattavat tiettyä järjestystä, niin lehdet oli tarkoituksella ripoteltu epämääräisemmin.
Maukas mansikka kakku! 🙂 Kiva että löysit vanhan ohjeen. Itsellä oli tuossa talvella myös kamppanja, että aina kun tarvitsi herkku ohjetta,pyrin etsimään Kinuskikissan jonkun vanhan ohjeen ja tekemään sen. Ne ihanat vanhat ohjeet hukkuvat tänne uusien mielettömän hyvien alle eikä niitä sitten enää muista. 🙂
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5668 tähteä
Maailman paras mutakakku
2833 tähteä
Mokkapalat
2571 tähteä
Brookies
1831 tähteä
Britakakku
1535 tähteä
Tosi kiva, että olet mukana! 🙂 Kyllä täällä tosiaan vähäksi aikaa riittää testailtavaa. Ja uutta tulee koko ajan! Herkuttelemisiin!