Kinuskikissa Blogi  Reseptit VerkkokauppaYhteisöVideot Haku Kirjaudu
Kinuskikissa
 

Kakkua ystäville

Liittyy Kinuskikissan reseptiin Kermaruusut

Ystäväperhe oli tulossa kylään,mitä tehdä?! Kahden hengen ystävänpäiväkakusta sain sitten idean. Kauan pohdin uskallanko kokeilla kermaruusujen tekoa, uskalsin ja julkaisu kelpoinen tuli. Toki täydellisyyteen pyrkivänä harjoittelun varaa vielä on mutta ihan olen tyytyväinen. Enkä omista edes kukkanaulaa... Viesteihin jätän tietoa omasta korvaavasta ideasta. :)

Kuvan lähettänyt: mari-johanna

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/Ystävänpäivä-ja-pizzakakku-001.jpg

Kommentit (3)

mari-johanna
Kinuskileipomo mari-johanna
15.2.2016 19:34

Kiitos Aamuriemu ja Kinuskiemo! Joo enpä tullut viinilasia keksineeksi, minulla sytytti ensimmäisenä tuo lihan paistomittari.
Kahden hengen ystävänpäivä kakusta todella lähdettiin liikkeelle, mutta matkan varrella pohja kasvoi 4 munan pohjaksi, vadelma vaihtui mustikaksi ihan siitä syystä ettei vadelmaa enää pakkasessa ole ja koska läsnä olevat vieraat eivät niin sokerimassasta pidä tein voikreemin ja värjäsin pasta värillä…. Että ehkä nuo ruusut ovat se mikä on alkuperäistä. 🙂
Toki voin lisäyksen tehdä, täytyykö silloin laittaa uusi kuva vai saanko linkitettyä tämän saman kuvan vielä uudestaan siihen kakkuun?

Aamuriemu
Kinuskileipomo Aamuriemu
15.2.2016 16:17

Hempran vaaleanpunainen! Minullakaan ei ole kukkanaulaa. Kasnnan viinilasin ylosalaisin ja siina sitten ruusut syntyvat viinilasin kannan paalla 😀 . Katevaa! Kauniita ruusuja teit!

Kinuskiemo
15.2.2016 14:46

Suloinen! 🙂 Tällä hempeällä kakulla oli ihana juhlistaa ystävänpäivää. Herkät kermaruusut koristavat kakkua kauniisti ja sopivat päivän tunnelmaan, kuten myös koristeellinen sirokirjaiminen teksti.

(Jos kakku oli Kahden hengen ystävänpäiväkakun ideoima, niin voisit kai liittää kakun myös sen kakun galleriaan, niin se jäisi halukkaiden katsottavaksi myös sitä kautta.)

Kinuskikissan kumppanit

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/dansukker-logo2.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/valio-logo.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/myllynparas-logo.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/bonne-maman-logo-kopio.jpg

Sosiaalinen media

Verkkokauppa