KinuskikissaYhteisöVideot
Kinuskikissa
 

Fiinit mokkapalat

Liittyy Kinuskikissan reseptiin Mokkapalat

Nama mokkapalaleivokset paatyivat koululle, kiitokseksi koko henkilokunnalle kuluneesta vuodesta. Kesalona haamottaa :) ! P.s. Herkullisia olivat, kehuttiin. Tassa yhteydessa kiitos Kinuskikissalle, etta kirjastasi loytyy mokkapalojenkin ohje. Aina kun ei ole ollut nettia saatavilla, niin on voinut turvautua kirjan ohjeeseen! On tehty sen verran usein,etta enaa ei tarvita siihen krjaakaan ;).

Kuvan lähettänyt: Aamuriemu

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/IMG-20151215-WA0000.jpg

Kommentit (3)

Aamuriemu
Kinuskileipomo Aamuriemu
17.3.2017 03:12

Kiitos, Kinuskiemo, kivoista kommenteista! On jäänyt huomaamatta näköjään, mutta nyt osui silmään näin reilun vuoden viiveellä. Nyt on maaliskuu ja syystuuli jo puhaltaa ja lapsilla on lomat lomittu ja ensimmäinen kouluviikko melkein pulkassa. Huomiselle meinaan leipoa mokkapaloja koulun nyyttäreille!

Kinuskiemo
17.12.2015 17:30

Tämä suuri maailma! 🙂

Kinuskiystävämme Aamuriemu leipoo Chilessä ”fiinejä” mokkapaloja kouluvuoden päättyessä lastensa kouluväelle kiitokseksi ja KESÄLOMAN alkamisen kunniaksi. Samanaikaisesti me täällä Suomessa leivomme ehkä myös mokkapaloja kouluun syyslukukauden päättyessä ja JOULULOMAN alkaessa. Vaikka vuoden- ja vuorokaudenajat eivät mene yksiin, niin kakkujen ja pullien leipomista se ei haittaa millään tavoin.

Ihanaa kesälomaa ihanalle Aamuriemulle ja koko perheelle! 🙂

Kinuskiemo
16.12.2015 22:27

Ovatpa houkuttelevan näköisiä juhlaleivoksia! Onnistuneesta kuorrutteesta pystyykin leikkaamaan noin teräväreunaisia leivospaloja. Kekseliäästi olet tehnyt tummalle kuorrutteelle yksinkertaisen tyylikkään ja näyttävän koristelukuvion vain kahdesta aineksesta, mantelista ja valkosuklaasta. Manteli siinä pisteenä i:n päällä. 🙂

Kinuskikissan kumppanit

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/dansukker-logo2.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/valio-logo.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/myllynparas-logo.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/bonne-maman-logo-kopio.jpg

Sosiaalinen media

Verkkokauppa