Tässäpä tämä kakku, jonka päälle valmistin valkosuklaamassan glukoosisiirapista. Ohje ei siis ole tismalleen tämä, mutta latasin kuvan silti reseptin kautta: samalta se massa kuitenkin näyttää. Muutamaan kertaan "sain" massan kaulia, kun aina tuli uusia kovia kökkäreitä esiin, jotka nypin pois. Lopputulos näytti kaikesta huolimatta ihan hyvältä, vaikka kakkua olikin vaikea leikata massan takia.
Kuvan lähettänyt: Jensku
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5668 tähteä
Maailman paras mutakakku
2833 tähteä
Mokkapalat
2571 tähteä
Brookies
1831 tähteä
Britakakku
1535 tähteä
Kiitos molemmille, Kinuskiemo ja Aamuriemu! Minäkin pidän siitä, miltä massaan leimasimilla painettu nimi näyttää 🙂