Tässäpä tämä kakku, jonka päälle valmistin valkosuklaamassan glukoosisiirapista. Ohje ei siis ole tismalleen tämä, mutta latasin kuvan silti reseptin kautta: samalta se massa kuitenkin näyttää. Muutamaan kertaan "sain" massan kaulia, kun aina tuli uusia kovia kökkäreitä esiin, jotka nypin pois. Lopputulos näytti kaikesta huolimatta ihan hyvältä, vaikka kakkua olikin vaikea leikata massan takia.
Kuvan lähettänyt: Jensku
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5517 tähteä
Maailman paras mutakakku
2747 tähteä
Mokkapalat
2500 tähteä
Brookies
1766 tähteä
Britakakku
1457 tähteä
Kiitos molemmille, Kinuskiemo ja Aamuriemu! Minäkin pidän siitä, miltä massaan leimasimilla painettu nimi näyttää 🙂