Mieheni on suklaata rakastava laktoosi-intolerantikko. Onneksi hänellä on innostusta ja ennakkoluulotonta asennetta, jonka avulla päästään yli pahimmastakin suklaanhimosta. Itsenäisyyspäivän kunniaksi hän teki itse valkosuklaata tällä reseptillä ja sulatti sen kaveriksi Brunbergin laktoositonta maitosuklaata. Aivan katu-uskottava kilpailija Fazerin sinivalkoiselle suklaalle, eikö?
Kuvan lähettänyt: essukka
Upean näköiset omatekoiset suklaakonvehdit. Loistava idea tuo laktoosittoman maitosuklaan yhdistäminen itse tehtyyn laktoosittomaan valkosuklaaseen, pitääpä itsekin joskus tehdä.
Näyttää hyvältä. Pitäisi itsekin saada aikaiseksi kokeilla…
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5668 tähteä
Maailman paras mutakakku
2833 tähteä
Mokkapalat
2571 tähteä
Brookies
1831 tähteä
Britakakku
1531 tähteä
Kyllä, katu uskottavuutta löytyy kasapäin! Ei kalpenee yhtään Fazerin rinnalla! 🙂
Hyvää Itsenäisyys päivää teille! 🙂