Hieman jäi kellertäväksi minun leivosten päälykerros. Johtuko lienee siitä, kun suklaan laitoin kuumaan kermaan!? Makuun ei vaikuttanut, ja kunnolla kun annoin jäähtyä niin hyvin onnistu leikata. Oli tuhtia/täyteläistä herkkua ;) Kuva ei ole kovin edustava, kun kuljetus rasiassa odottelevat syöjiään. Kiitos jälleen kerran reseptistä!
Kuvan lähettänyt: Vellu
tosi hyvin onnistuneet. Kellertävää se oli täälläkin =)
Hyvältä näyttää ja kellertävä oli sävy minunkin leivoksissani, valkosuklaasta johtuen. Mietin kyllä valkoisten Candy melts -nappien käyttöä valkosuklaan tilalla, mutta se olisi voinut lisätä ”leivontakynnystä”, kun niitä on vain erikoisliikkeistä saatavissa.
Hienot ovat! Niin tasainen koivun runko ettei ole tosikaan. 🙂
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5663 tähteä
Maailman paras mutakakku
2829 tähteä
Mokkapalat
2571 tähteä
Brookies
1819 tähteä
Britakakku
1527 tähteä
Näyttää niin hyvältä että täytyy kokeilla itsekkin!