Tehty Kinuskikissan ohjeella muuten, mutta käytin juoksevaa rypsiöljyseosta taikinassa (tein tupla-annoksen ja laitoin desin) ja paistorasvana rapsiöljy...suorastaan "terveysvaikutteisia" munkkeja! :) En tiedä, missä mokasin...pullien pyörittely sujui ihan ok, mutta paistovaiheessa reikien teko oli haasteellista liian löysän taikinan takia. Ei ois kai pitänyt reikiä tehdä...:D
Kuvan lähettänyt: Karpalonkukka
Kiiitos kehuistanne, mutta totuushan tosiaankin oli se, että suurin osa niistä 28 munkista, jotka kaksinkertaisesta taikinasta tein, oli enempi ja vähempi muotopuolia…eihän niitä nyt kuvatakaan viittiny ! 😀
Mutta siis pehmeys takasi kyllä mitä mainioimman herkutteluelämyksen vielä pakastamisen jälkeenkin! 🙂 Kaikk on mänt jo!
Minullekin tuo munkki huutaa, että menepä tekemään näin mahtava munkki ja siihen näin mallikas reikä, jos osaat! 🙂
Munkeista tulee tosiaan sitä herkullisempia, mitä pehmeämpi taikina on. Vastaavasti hankaloituu reiän tekeminen taikinaan. Sinä onnistuit hyvin. 🙂
Kyllä olet tasaiset ja kauniit munkit paistanut! Nehän suorastaan huutavat että tule ja syöminut! 🙂
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5658 tähteä
Maailman paras mutakakku
2826 tähteä
Mokkapalat
2566 tähteä
Brookies
1819 tähteä
Britakakku
1527 tähteä
Heijaa, taisinkin keksiä pointin: voin/tukevamman rasvan sijaan taikinassa käyttämäni juokseva rypsiöljyseos saattoikin vaikuttaa. notkeampaan taikinaan…? VAI mitä ammattilaiset ajattelee?
Muuten kyllä tuntui mukavammalta pehmeämpien rasvojen käyttö (itsepetosta?!)…
Nimim. Terveystantta, joka ei ole eläessään voita ostanut 😀