Kinuskikissa Blogi  Reseptit VerkkokauppaYhteisöVideot Haku Kirjaudu
Kinuskikissa
 

Karjalanpiirakat saksalaisittain

Liittyy Kinuskikissan reseptiin Karjalanpiirakat

Löysin Berliinissä lähikaupastani puuroriisiä ilman sokeria ja muita lisäaineksia, joten oli pakko testata tätä reseptiä. Hyvää oli ja maistui kananmunatuorejuuston kanssa melkein kaikille saksalaisille! Kuvassa piirakat juuri menossa uuniin.

Kuvan lähettänyt: Pinja

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/karj.jpg

Kommentit (4)

Tulatullan
19.6.2015 00:34

Pivalliv, aivan loistavaa Roggenbrotia saa ainakin Rewestä, siellä Ihle leipomot tekevät omaa Roggen kasten-leipää joka on ihan suomalaiseen makuun. Ja ainakin meidän Rewestä saa myös Bio Roggen Pur ja Bio Familijebrot leipiä, Ovat ruisvuokaleipiä ja valmistaja on Müncheniläinen Fritz Mühlenbackerei. Ollaan aika ronkeleita ruisleivän suhteen, mutta nämä kaikki Ovat aivan yhtä hyviä kuin suomalaisetkin leivät:) pelastivat meidät jatkuvalta ruisleivän leipomiselta. Roggen Mehliä saa täältä, tosin itse leivon vielä suomesta tuoduista, kun hädissämme toimme 15 kiloa ruisjauhoja puolen vuoden huonojen leipomoiden ruisleipämaisteluiden vauhdittamana. Nyt ne jauhot päätyvät noihin karjalanpiirakoihin, tänään väännettiin Kinuskikissan ohjeen mukaan kolminkertainen satsi. Pastakone on nyt ostoslistalla LOL kun serbikokin kädet väsyi pulikoimiseen. Mie paistoin ja rypytin.

Kinuskikissa
28.3.2015 22:54

Nämä piirakkasi ovat tosi sympaattisen näköisiä ja oikein houkuttavat odottamaan valmiiden paistosten tuoksua. Hienosti viet eteenpäin suomalaista leivontakulttuuria leipomalla näitä sikäläisille!

pivalliv
Kinuskileipomo pivalliv
27.3.2015 21:16

Erilaisia monivilja ja täysjyväjauhoja löytyy hyvin Saksasta. Myös ruisjauhoja (Roggenbrot) joita löytyy usein saksalaisissa leivissä, mutta ”oikeaa” ruisleipää ei oikein löydy muuta kuin Finnbrot nimellä suojakaasussa.

Keittiökoira
Kinuskileipomo Keittiökoira
27.3.2015 17:57

Löysitkö ruisjauhoja pohjaan? 🙂 Hyvältä näyttää! Karjalanpiirakoista on kenenkään vaikea olla pitämättä.

Kinuskikissan kumppanit

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/dansukker-logo2.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/valio-logo.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/bonne-maman-logo-kopio.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2024/03/heirol-logo.jpg

Sosiaalinen media

Verkkokauppa