Kinuskikissa Blogi  Reseptit VerkkokauppaYhteisöVideot Haku Kirjaudu
Kinuskikissa
 

Raparperi juustokakku

Kesäinen juustokakku, mutta onnistuu hyvin myös talvella (pakastetuista raparpereista).

Kuvan lähettänyt: Siki

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/raparperi-tuorejuustokakku.jpg

Kommentit (2)

Siki
Kinuskileipomo Siki
7.11.2014 23:02

Kyseiseen kakkuun käytin noin 250g raparperia, jotka palotin 1-2 cm, lisäsin desin verran vettä ja maun mukaan sokeria. Keitin noin 10 minuuttia (kunnes oli sosemaista). Jäähdytin ja sitten lisäsin liivatteet (3kpl) ja lusikoin täytteen kakun pinnalle.

Olen tehnyt saman kakun myös silleen, että raparperia tarjoillaan erikseen kastikkeena (eli keitän veden ja sokerin kanssa). Siinä tapauksessa jokainen saa laittaa raparperikastiketta oman maun mukaan. Silloin ei myöskään tarvitse käyttää liivatetta.

Kerro sitten mihin verisoon päädyit 🙂

Kakun sisällä on mm. tuorejuustoa ja kuohukermaa, johon on lisätty appelsiininpaloja ja puristettua appelsiinimehua.

Suosikki
4.11.2014 19:00

Ihanan raikkaan näköinen kakku ja maistuu varmaan herkulliselta. Mitenkähän teit tuon raparperipäällisen? Tykkään raparperista ja sitä on pakastimessakin juuri tällaisen kakun päälliseen.

Kinuskikissan kumppanit

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/dansukker-logo2.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/valio-logo.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/bonne-maman-logo-kopio.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2025/01/fazer_logo.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2025/01/heirol_logo.jpg

Sosiaalinen media

Verkkokauppa