Karpalonkukka:
Aivan erinomainen parivaljakko: parmesaanijuusto ja timjami! Tein tosin kuivatusta timjamista (tuoretta ei ollut lähikaupassa) ja oliiviöljyn korvasin rypsiöljyllä. Helppoa ja herkullista syötävää joulusuklaiden vastapainoksi! :) Tein myöd yhden kuppikakun, jotta saimme vähän maistellakin -toimii myös kuppikakkuina! Kiitos hyvästä ohjeesta!
Kuvan lähettänyt: Karpalonkukka
Tällainen hyvännäköinen muhkea kakku voi yllättää tarjoilupöydässä – olemalla kerrankin suolainen! Hauska, että innostuit kokeilemaan. 🙂 Hyvä tieto, että toimii kuivatulla timjakillakin. Ja myös muffinssivuoissa.
Sitten kun olet perustanut oman kinuskileipomon, niin mitäpä jos leipoisit näitä leipomossasi cupcake-versiona? Hyvä suolainen idea. Tuumasta toimeen! 😉
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5565 tähteä
Maailman paras mutakakku
2771 tähteä
Mokkapalat
2527 tähteä
Brookies
1777 tähteä
Britakakku
1467 tähteä
Kiva että tykkäsit ohjeesta ja kiitos kuvasta! 🙂