Nitu:
Itsenäisyyspäivän juhlakakku. Gluteeniton vaalea pohja (sikarivohvelit eivät ole gluteenittomia, pohja oli vain testissä), Geisha- ja Mariannemoussetäytteillä. Kinuskikissan kirjan mukaisella ohjeella tehty suklaaleijona kakun koristeeksi.
Kuvan lähettänyt: Nitu
Oikein upea itsenäisyyspäiväkakku. 🙂 Itse tein myös tuon leijona-kakun viime vuonna Kinuskikissan kirjan ohjeella. (Nyt oli Suomi-kakun vuoro.) Hyvin sopii sikarivohvelireunuskin tähän kakkuun. Loistava tarjottava Itsenäisyyspäivänä.
Pohjaa suosittelen kyllä lämpimästi, käythän kommentoimassa ohjeeseen miten onnistui kun olet testannut sitä 🙂
kiitos paljon resepteistä, pohjan löysinkin aiemmin tuolta leipomon puolelta ja mahtavaa kuulla että oli oikein herkullinen, kun itsellänikin löytyy tarvetta gluteiinittomille leivonnaisille juhlatilanteissa 🙂
Oi kiitokset! Ilman muuta vinkkaan, tosin olisin toivonut että maut olisivat tulleet vielä paremmin esille kuin tässä kokeilussa, joten mousset jäävät vielä uuden testin alle. Olivat kyllä loistoyhdistelmä eri kerroksissa.
Toinen väli oli Kinuskikissan dumletäyte, suklaa vaihdettuna Geishaan ja toinen väli oli Kinuskikissan suklaatäyte, johon laitoin maustamatonta tuorejuustoa ja Fazerin Mariannesuklaalevyä.
Vaalean pohjan ohje löytyy Kinuskileopomostani.
vau kun on kaunis kakku ja varmasti makea 🙂 voitko vähän vinkata mitä mousset pitää sisällään?
Näyttääpä tyylikkäältä ja maistui varmasti myös ihanalta! 🙂
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5570 tähteä
Maailman paras mutakakku
2771 tähteä
Mokkapalat
2527 tähteä
Brookies
1779 tähteä
Britakakku
1468 tähteä
Kiitos fanikatti! Tässä huomasi, että sikareita käyttäessä kakun koko ”suurenee” kun ne tuovat lisää makeutta jokaiseen palaan. Minäkin pistän tuon Suomikuvan korvan taakse ensi vuotta varten 🙂