Kinuskikissa Blogi  Reseptit VerkkokauppaYhteisöVideot Haku Kirjaudu
Kinuskikissa
 

Mustikkakakku

Liittyy Kinuskikissan reseptiin Neiti Mustikan vaniljakääretorttu

kippuravarvas: Tällainen tuli, kun neiti Mustikan vaniljakääretortusta teki kakkuversion! Sai makunsa (ja ulkonäkönsäkin) puolesta superpaljon kehuja, tuli melkein lempitäytekakkuni tästä. Mustikanvarvut jäivät koristeista puuttumaan, koska metsästä löytyi vain rumia. ;)

Kuvan lähettänyt: kippuravarvas

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/kinuski01.jpg

Kommentit (2)

Kinuskiemo
2.5.2014 14:29

Siis kakkusi on aivan super hieno ja tyylikäs ja näyttää niin herkulliselta. 🙂

Yritin laskea kauniita kynttilöitä. Olisiko ollut kyse 20-vuotisjuhlista?

kippuravarvas
21.2.2013 22:45

Muistan, kuinka rämmin metsässä poimimassa mustikoita synttärikakkuuni, oli elokuu ja sesonki oli hieman jo ohi. Sitten kun tein mustikkacurdin, laitoin vahingossa tavallista sokeria hillosokerin sijaan. Näppäränä tyttönä korjasin tilanteen heittämällä sekaan vähän agar-agaria. Kun hetken päästä iskin kauhan kattilaan, kimposikin se sieltä pois. Sain aikaan hienon mustikkalevyn. Ja eikun kauppaan ostamaan mustikoita… Noh, yritys oli hyvä! Ja samasta myöhäisestä ja kuivasta kesästä johtuen olivat myöskin varvut kuivahtaneita, eivätkä päässeet koristeiksi. Mutta kakku oli tosiaan kaikesta huolimatta superhyvää!

Kinuskikissan kumppanit

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/dansukker-logo2.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/valio-logo.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/bonne-maman-logo-kopio.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2024/03/heirol-logo.jpg

Sosiaalinen media

Verkkokauppa