Tein Kinuskikissan ohjeella prinsessa-britakakun 14-vuotiaan tyttäreni syntymäpäiville. Koska kakkupohja kohosi uunissa keskeltä ja jäi reunoilta matalaksi, jouduin kikkailemaan aika paljon saadakseni kakun nätisti kasaan. Täyteeseen laitoin vadelmien lisäksi puutarhamustikoita. Lopputulos ei ollut kovin nätti, joten päätin peittää koko kakun sokerimassalla. Koristeeksi tein 14 sokerimassaruusua. Lopulta kakku nimettiin Käärijä-kakuksi. Itse tehty Lemon Curd sopi hyvin tarjottavaksi kakun kera. Kakku maistui ihanalta ja aion tehdä sitä toistekin, mutta ensi kerralla yritän saada pohjan paistumaan tasaisemmin.
Kuvan lähettänyt: Jennyli
Oiva valinta 14-vuotiaan prinsessan juhlakakuksi. Somat vaaleanpunaiset ruusut ovat ihana koriste ”käärijänvihreän” kuorrutteen päällä. Kakun ilme on raikas, herkkä ja juhlava. Parhainta onnea päivänsankarille ja ruusuisia tunnelmia herkutteluun! 🌹 🌹
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5658 tähteä
Maailman paras mutakakku
2826 tähteä
Mokkapalat
2566 tähteä
Brookies
1819 tähteä
Britakakku
1527 tähteä
Nyt on kyllä näissä synttärikemuissa kukat kukkineet…. ja miksei kukkisi, onhan kesä aika!! 🙂
Vaikka kakun teossa on ilmeisimmin ollut mutkia matkassa, tähän kuvaan ja vieraille eivät ongelmat ole välittyneet.
Kesäinen niitty täynnä kauniita hempeitä vaaleanpunaisia ruusuja. Mikä joka tytön unelma kakku.
Paljon onnea !! 🙂