Tänä vuonna halusin panostaa maidottomaan tarjoiluun poikani syntymäpäivillä. Mikäs sen parempi kuin näyttävä vegaaninen kakku. 😉 Resepti oli helppo ja lopputulos kaunis. Kokemattomampikin leipoja saa loihdittua tällä reseptillä näyttävän kakun! Tein kakusta koeversion ennen varsinaisia juhlia. Kakku maistui hyvin koeyleisölle ja sai paljon kehuja. Miehen makuun kakku oli hieman liian makea, mutta siksi pienikin pala riittää taltuttamaan makeanhimon. 😛 Minulla ei ollut reunakalvoa, vaan taiteilin kakkuvuokaan muovikelmun ennen massan lisäämistä. Lopputulos oli hieman ryppyinen, mutta valuva keksikuorrute peittää onneksi pahimmat epätasaisuudet. Kakkupohja, massa ja valuva kuorrute kannattaa tehdä jo edellisenä päivänä, sillä hyytymiseen menee aikaa. Ensi kerralla aion pakastaa kakun, jotta se pysyy varmasti kasassa tarjoilupöydällä ja lisään koristeet (pursotuksen ja keksit) vasta juuri ennen tarjoilua. Ehdottomasti kokeilun arvoinen! 👍🏼☺️
Kuvan lähettänyt: Sara Nurttila
Hienosti onnistunut! Kakussa on kaikki kauniisti kohdallaan. Hyvä tasapaino näyttävässä koristelussa: keksit rytmittävät koristelun komeasti ja isot valkoiset ruusukkeet tuovat keveyttä ja raikastavat ilmeen. Tämä on juhlatarjoilun kaunis keskipiste. Jokainen haluaa herkullisen palan. 👍
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5517 tähteä
Maailman paras mutakakku
2747 tähteä
Mokkapalat
2500 tähteä
Brookies
1766 tähteä
Britakakku
1457 tähteä
Kyllä on kaunis, ihan kuin reseptimallin kuva 🙂