01.07.2015   2 kommenttia Kategoria: Muut suolapalat,  Pizzat, voileivät, iltapalat
Erityisruokavaliot: Kasvisruokavalio,  Liivatteeton,  Munaton,  Pähkinätön

Fetaleivät


Jos pidät fetasta, niin tämä resepti on sinulle! Niin hyvää ja yksinkertaista! Päällä olevaa ”fetamössöä” voi tehdä arkisenkin leivän lisukkeeksi tai levitteeksi. Juhlavammat leipäset syntyvät pienemmän annoskoon ja kauniin asettelun myötä. Olennaista on yhdistää fetaan reilusti kasviksia. Toimii myös salaattina!

18 kappaletta

Pohjat:
18 pientä ruisleipäviipaletta
voita tai margariinia

Täyte:
200 g fetajuustoa (esim. Dodoni)
½ pientä sipulia
½ dl oliiviöljyä
300 g isoja kirsikkatomaatteja
kurkkua
mustapippuria

Koristelu:
mustia oliiveja
basilikanlehtiä


Murenna fetajuusto ja hienonna sipuli. Yhdistä feta, sipuli ja oliiviöljy.

Leikkaa kirsikkatomaatit siivuiksi. Leikkaa kurkusta ohuita siivuja ja puolita siivut.

Voitele leivät margariinilla. Asettele leipien reunoille kurkku- ja tomaattisiivuja. Laita keskelle reilu nokare fetatahnaa. Rouhi päälle mustapippuria.

Koristele oliiveilla ja basilikanlehdillä.

Tykkäsitkö? Tassuta!

Tassuta
18 tassutusta

Kinuskikumppani

Uusinta Instagramissa

Something is wrong.
Instagram token error.

Helmikuun arvonta



Helmikuun kyselyyn osallistuvien kesken arvotaan 3 palkintoa, jotka sisältävät 2 purkkia Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia sekä 2 Sokerityttö-mukia.

Liity Uutiskinuskiksi!

Kinuskikissalla on nyt oma uutiskirje, jonka kautta saat noin kerran kuussa ajankohtaisia reseptivinkkejä, tarjouksia Toivepuotiin ja tietoa uutuuksista.
Kinuskikissan  toivepuotiVerkkokauppa kinuskifanille!

Kumppanit

Kinuskikissan kirjojen palautepalstat

kirjat

Lisää tänne kuva, kun leivot jotain Kinuskikissan kirjoista. Tule myös kysymään ja antamaan palautetta!

Tassutetuimmat

Kumppanit