Fazerin makusuklaista saa kivaa säpinää suklaatäytteeseen. Jos haluat samaan kakkuun molempia makuja, varaa kumpaakin yksi levy. Jaa kermavaahto kahteen kulhoon ja sekoita toiseen Dumle- ja toiseen salmiakkisuklaarouhe. Muscovado-sokerista täyte saa kinuskista makuvivahdetta.
Juustokakku-versioni tästä täytteestä: 2 dl EasyWhippingiä vaahdoksi, sekaan 1 prk kondensoitua maitoa, jota en ole käyttänyt ”miesmuistiin”. Ihan yllätti sen paksuus ja vaahtoa sakeuttava vaikutus. Lisäksi laitoin 1 prk Violan vaniljatuorejuustoa ja 6 Meiran liivatelehteä.
Karkkimakujen suhteen teen toisen kokeilun joskus. Nyt laitoin salmiakkisuklaalevyn 100 g ja 13 Dumle-karkkia eli 100 g papereista kuorittuina. Hyvin nekin sai terävällä veitsellä pieneksi leikattua. Seuraavalla kerralla käytän pelkästään salmiakkisuklaata, sen makua kaipasin tässä versiossani.
Jäisiä vadelmia laitoin kahdessa erässä, välillä täytettä ja taas vadelmia. Ne ovatkin tärkeät kirpakoitsijat tässä makeassa kakussa. Hyvää on kyllä koko kakku.
Pohjaan laitoin 70 g leivontamargar., digestivejä n.130 g ja oreoita n.45 g, kun digestivet loppuivat ja toisaalta tuli kivasti tummanruskeaksi pohja. Sopii kokonaisuuteen tässä.