24.11.2012   14 kommenttia Kategoria: Muut suolapalat

Chorizonyytit


Nämä salaperäiset ja somat pussukat houkuttavat selvittämään sisällön arvoituksen. Tulinen chorizo lempenee sopivasti saadessaan kylkeen reilusti paprikaa ja purjoa. Chorizon voi korvata myös savukinkulla. Valmista nyytit etukäteen jääkaappiin ja paista juuri ennen tarjoilua. Maistuvat myös kylminä!

25 – 30 kappaletta

Chorizo-pasteijat

Taikina:
2 ½ dl hasselpähkinäjauhetta
5 dl täysjyvävehnäjauhoja
1 tl suolaa
2 ¾ dl vettä
1 ½ rkl öljyä

Täyte:
100 g chorizomakkarasiivuja
1 punainen paprika
1 keskikokoinen purjo
200 g levittyvää koskenlaskijajuustoa
mustapippuria


Sekoita taikinan kuivat aineet keskenään. Lisää vesi ja öljy ja vaivaa tasaiseksi.

Leikkaa chorizomakkara ja paprika pieniksi kuutioiksi. Hienonna purjo.

Notkista koskenlaskijajuustoa vatkaimella ja lisää chorizo, paprika ja purjo. Rouhi joukkoon mustapippuria.

Kauli taikina jauhotetulla pöydällä ohueksi (noin 2 mm) levyksi. Ota levystä ympyröitä isolla pyöreällä muotilla (halkaisija 10 cm) tai sopivan kokoisella lasilla tai kupilla.

Laita nokare täytettä jokaisen ympyrän keskelle.

Nipistä reunat tiukasti yhteen.

Paista nyyttejä 200 asteessa noin 20 minuuttia.

Tykkäsitkö? Tassuta!

TassutaTassutaTassutaTassutaTassuta
1 tassutusta
Loading...

Kinuskikumppani

Liity Uutiskinuskiksi!

Kinuskikissalla on nyt oma uutiskirje, jonka kautta saat noin kerran kuussa ajankohtaisia reseptivinkkejä, tarjouksia Toivepuotiin ja tietoa uutuuksista.
Kinuskikissan  toivepuotiVerkkokauppa kinuskifanille!

Kinuskikissan kirjojen palautepalstat

kirjat

Lisää tänne kuva, kun leivot jotain Kinuskikissan kirjoista. Tule myös kysymään ja antamaan palautetta!

Tassutetuimmat