Yhteisö
Etusivu
Testit
Uutiset
Kirjat
Uusimmat kommentit
Kakkureseptit
Kakun osat
Muut makeat leivonnaiset
Suolaiset leivonnaiset
Muut reseptit
Koristelu
Teemat
Ohjeet ja vinkit
Kinuskikissa

Bruschetta-leivät

Kinuskikumppani

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/Luomutuotteet_2_Dansukker_Kinuskikissan_kumppani_desk-1.gifhttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/Luomutuotteet_2_Dansukker_Kinuskikissan_kumppani_mob-1.gif

Bruschetta-leivät

11.1.2008

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2008/01/bruschetta.JPG

Lisäsin tämän uuden Iltapalat-kategorian sellaisille suolaisille resepteille, jotka eivät sovi kahvipöytätarjoiluiksi. Nämä bruschetta-leivät ovat olleet meillä ikuisuussuosikki. Sopivat toki myös alkupalaksi. Ravintolassa bruschetta tarkoittaa yleensä sitä, että tomaatti on kypsennetty. Minusta tämä on ainoa oikea tapa. 🙂 Täyttävämpi ja myös maukas vaihtoehto hiivaleivälle on ruisleipä.

Huom: resepti on mitoitettu meidän tyyliin siten, että leipiä tulee kahdelle aikuiselle iltapalaksi ja jotain jää seuraavaankin päivään. Jos teet näitä alkupalaksi, puolet pienempikin annos riittää. Jonkinlaisena mittapuuna voisi pitää 1/2 tomaattia -> 2 kuvan mukaista pienehköä leipää.

10 min Helppo - 6

Kategoriat

Helpot ja nopeatMakuja maailmaltaPizzat, voileivät, iltapalat

Erityisruokavaliot

KasvisruokavalioLiivatteetonMaidotonMunatonPähkinätön

Tykkäsitkö?

(2)

Lisää suosikkeihin

Kauppalista

Muistiinpano

Tulosta

Lämpimät kasvisleivät

Pohja

1 hiivaleipä

Bruschetta-täyte

8-10 tomaattia

1 pieni sipuli

1 basilikaa

3 rkl oliiviöljyä

2 rkl balsamicoetikkaa

merisuolaa

mustapippuria

Valkosipuliöljy

1 valkosipulinkynsi

1 dl oliiviöljyä

Kumppanit

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/Valio_Kinuskikissa_1000x840px_2021.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/Valio_Kinuskikissa_1000x840px_2021.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/Kinuskikissa-maaliskuu-2021-Myllyn-Paras-Reseptiklubi.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/Kinuskikissa-maaliskuu-2021-Myllyn-Paras-Reseptiklubi.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/saga-kinuskikissa-banneri.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/saga-kinuskikissa-banneri.jpg

Poista tomaateista siemenkodat ja kuutioi hedelmäliha pieniksi paloiksi.

Lisää joukkoon hienonnettu sipuli, silputtu basilika, oliiviöljy ja balsamicoetikka. Rouhi joukkoon merisuolaa ja mustapippuria.

Murskaa valkosipuli oliiviöljyn joukkoon.

Leikkaa hiivaleivästä siivuja ja paahda leivänpaahtimessa.

Sivele leiville valkosipuliöljyä ja levitä päälle tomaattisalaattia. Koristele basilikanlehdillä. Tarjoile valkoviinin kera!

 
 

Kommentit (6)

Kinuskikissa13.1.2018 23:43

Kirsi: mari-johanna aprikoi oikein eli täytettä ei kypsennetä. Lämmin-sana tulee siitä, että leipä tarjoillaan paahdettuna, vaikka täyte onkin tuore.

mari-johanna13.1.2018 18:59

Kirsi S: Aloitus puheessa Kinuskikissa todella puhuu että ravintolassa kypsennetään mutta lisää sitten että hänen mielestään tämä on ainoa oikea tapa. 🙂
Ohjeessa ei tarkkaan luettuna sanota missään kohdassa kypsennyksestä, joten ajattelisin näin, että Kinuskikissan mukaan ainoa oikea tapa on toimia ohjeen mukaan kypsentämättä. 🙂
Ymmärtäisin siis ettei kypsennetä! 🙂

Kirsi S13.1.2018 18:14

Siis, kypsennetäänkö tomaatteja?

Dahlia9.3.2012 18:59

Kutakuinkin samankaltaiset leipäset on olleet myös meillä suosittua iltapalaa! Ihanan herkullista, voin kertoa! 🙂

MuffiniPossu25.9.2011 17:11

Epa olet oikeassa =D

Epa11.1.2008 21:12

Näyttää kerrassaan herkullisilta =) !

Kinuskigalleria (0)

Sosiaalinen media

Kinuskikissa
Verkkokauppa
Kinuskikissa

Bruschetta-leivät

Kinuskikumppani

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/Luomutuotteet_2_Dansukker_Kinuskikissan_kumppani_desk-1.gifhttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/Luomutuotteet_2_Dansukker_Kinuskikissan_kumppani_mob-1.gif

Bruschetta-leivät

11.1.2008

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2008/01/bruschetta.JPG

Lisäsin tämän uuden Iltapalat-kategorian sellaisille suolaisille resepteille, jotka eivät sovi kahvipöytätarjoiluiksi. Nämä bruschetta-leivät ovat olleet meillä ikuisuussuosikki. Sopivat toki myös alkupalaksi. Ravintolassa bruschetta tarkoittaa yleensä sitä, että tomaatti on kypsennetty. Minusta tämä on ainoa oikea tapa. 🙂 Täyttävämpi ja myös maukas vaihtoehto hiivaleivälle on ruisleipä.

Huom: resepti on mitoitettu meidän tyyliin siten, että leipiä tulee kahdelle aikuiselle iltapalaksi ja jotain jää seuraavaankin päivään. Jos teet näitä alkupalaksi, puolet pienempikin annos riittää. Jonkinlaisena mittapuuna voisi pitää 1/2 tomaattia -> 2 kuvan mukaista pienehköä leipää.

10 min Helppo - 6

Kategoriat

Helpot ja nopeatMakuja maailmaltaPizzat, voileivät, iltapalat

Erityisruokavaliot

KasvisruokavalioLiivatteetonMaidotonMunatonPähkinätön

Tykkäsitkö?

(2)

Lisää suosikkeihin

Kauppalista

Muistiinpano

Tulosta

Lämpimät kasvisleivät

Pohja

1 hiivaleipä

Bruschetta-täyte

8-10 tomaattia

1 pieni sipuli

1 basilikaa

3 rkl oliiviöljyä

2 rkl balsamicoetikkaa

merisuolaa

mustapippuria

Valkosipuliöljy

1 valkosipulinkynsi

1 dl oliiviöljyä

Kumppanit

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/Valio_Kinuskikissa_1000x840px_2021.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/Valio_Kinuskikissa_1000x840px_2021.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/Kinuskikissa-maaliskuu-2021-Myllyn-Paras-Reseptiklubi.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/Kinuskikissa-maaliskuu-2021-Myllyn-Paras-Reseptiklubi.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/saga-kinuskikissa-banneri.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/saga-kinuskikissa-banneri.jpg

Poista tomaateista siemenkodat ja kuutioi hedelmäliha pieniksi paloiksi.

Lisää joukkoon hienonnettu sipuli, silputtu basilika, oliiviöljy ja balsamicoetikka. Rouhi joukkoon merisuolaa ja mustapippuria.

Murskaa valkosipuli oliiviöljyn joukkoon.

Leikkaa hiivaleivästä siivuja ja paahda leivänpaahtimessa.

Sivele leiville valkosipuliöljyä ja levitä päälle tomaattisalaattia. Koristele basilikanlehdillä. Tarjoile valkoviinin kera!

 
 

Kommentit (6)

Kinuskikissa13.1.2018 23:43

Kirsi: mari-johanna aprikoi oikein eli täytettä ei kypsennetä. Lämmin-sana tulee siitä, että leipä tarjoillaan paahdettuna, vaikka täyte onkin tuore.

mari-johanna13.1.2018 18:59

Kirsi S: Aloitus puheessa Kinuskikissa todella puhuu että ravintolassa kypsennetään mutta lisää sitten että hänen mielestään tämä on ainoa oikea tapa. 🙂
Ohjeessa ei tarkkaan luettuna sanota missään kohdassa kypsennyksestä, joten ajattelisin näin, että Kinuskikissan mukaan ainoa oikea tapa on toimia ohjeen mukaan kypsentämättä. 🙂
Ymmärtäisin siis ettei kypsennetä! 🙂

Kirsi S13.1.2018 18:14

Siis, kypsennetäänkö tomaatteja?

Dahlia9.3.2012 18:59

Kutakuinkin samankaltaiset leipäset on olleet myös meillä suosittua iltapalaa! Ihanan herkullista, voin kertoa! 🙂

MuffiniPossu25.9.2011 17:11

Epa olet oikeassa =D

Epa11.1.2008 21:12

Näyttää kerrassaan herkullisilta =) !

Kinuskigalleria (0)

Sosiaalinen media

Kinuskikissa
Verkkokauppa