Nyt on superia! Näissä leivoksissa yhdistyy kaksi amerikkalaista viettelystä: suklaiset browniet ja niiden vaaleammat sisarleivonnaiset blondiet. Taikinat levitetään päällekkäin vuokaan ja paistetaan uunissa puolikypsiksi. Kun puhutaan brownieista on olennaista, että paistoaika ei ole liian pitkä ja rakenteeseen jää taikinaisuutta. Huomaathan, että paistoastia vaikuttaa kypsymisaikaan. Itselläni oli käytössä keraaminen vuoka.

Kerrosten välissä on vielä suklaarakeita ja kaiken kruunaa erikoistumma kinuski. Aivan vastustamatonta! Idea brownie-blondie-combosta hyppäsi vastaan Baking Bites -sivustolla, mutta vein sitä omaan suuntaan, kuten asiaan kuuluu.

Koristelun voit tehdä juhliin sopivasti tai jättää kinuski ilman koristeita. Minä tein naamoja, koska elän jo vahvasti halloweenin odotuksessa. Halloweenin teemat ovat leikkisyydessään sovellettavissa monenlaisiin (lasten)juhliin. Niitä on hauska toteuttaa ja siksi pidänkin tästä vuodenajasta niin kovasti! Näidenkään leivosten koristelu ei liene liian pelottava, vai kuinka? Hyvä, sillä minä en välitä liian pelottavista jutuista. 🙂

Herkuttele, mutta pidä varasi! Sinua tarkkaillaan! 👀 👀 👀