Kinuskikissan drinksubaari on jälleen auki. 🙂 Toivottiin alkoholittomiakin drinkkejä ja sekoittelin ensi alkuun tällaisen. Terästykseen ehdotukset myös alla. Toimii sekä että.
13.6.2009
juomalasi
juomalasi
Soseuta mustikat ja mansikat sauvasekoittimella tai tehosekoittimessa.
Lisää kookosmaito ja mansikkajäätelö.
Hurauta ainekset sekaisin.
Lisää halutessasi vodka ja likööri.
Nauti upean värinen annos kauniista lasista. Kippis! 🙂
naaaaaaaaaaaaaaaaaaam!♥
nam….
naaaam :D<33
njammmm…. täytyy kokeilla!
Sitruunainen: eipä kestä, hyvä että löysit jo omatoimisesti vastaukset. 🙂 Ruusut voi muuten pursottaa myös sokerikreemistä, joskin se on minun makuuni vähän turhan raskasta syötävää isoina annoksina. Jos juhlapöytä sijaitsee sisätiloissa eikä kakun tarvitse olla esillä tuntikausia (esim. kakku tuodaan pöytään vasta suolapalojen jälkeen – näin aina meillä), niin kyllä kermakin kestää. Flora Vispi + vaniljakreemijauhe on yllättävän kestävä yhdistelmä, vaikka Flora Vispin maku ei kuohukermalle vedäkään vertoja. Mutta jos vaan ehdit harjoitella, niin kyllä kermaruusuista kauniita koristuksia syntyy ja on Flora Vispi -ruusut mielestä herkumpi vaihtoehto kuin sokerikreemi-ruusut.
TODELLA tarkkaavainen lukija löytää kyllä vastauksen tyhmään kysymykseen, jos vaivautuu hieman etsimään! Voi että, sivuiltasi löytyy vastaus joka pulmaan. Eli vatkaamisen aikanahan sitä kreemijauhetta ripotellaan kermaan! Suuri kiitos ja kumarrus!
Sitä vielä, että kävin just tutkimassa ohjeitasi kermaruusujen pursottamiseen ja niitä on kyllä helppo seurata! Mahtavaa! Taidan käydä ostamassa purkin vispikermaa harjoitusta varten, jahka keksin että kuka ne ruusut syö! Ehkä mies aamukahvin seassa?!? 🙂
Kiitos kullankalliista neuvosta! Olipa hyvä että tuli kysyttyä – ei sitten tule ikävää tilannetta juhlissa. Täytyy miettiä jotakin vaihtoehtoa.. Pursotetut kukat voisi olla ihan okei vaihtoehto, mutten tiedä riittääkö aika harjoitteluun. Jos päivästä kehkeytyy helteinen, pelkkä kerma ei ehkä ole paras ratkaisu. Sopivat tyllat löytyisivät kyllä laatikostani. Taidan päätyä kompromissiin fifty-sixty! Reuna(kori)pursotukset ajattelin tehdä vaniljakastikejauheella tukevoitetulla vispivaahdolla, josta tulikin mieleeni toinen kysymys! 🙂 (Mitä tekisinkään ilman internettiä ja ystävällisiä neuvojia). Siis sihdataanko se jauhe kerman sekaan ennen vai jälkeen vatkauksen? Kuinka se hyytyminen tapahtuu? Ja kannattaako moisella seoksella koristella kakku vasta juhla-aamuna vai kestääkö se jo edellisenä iltana tehtynä?
Marsipaanilevyn alle valmistan voi/sokerikreemin – olen tarkkaavaisesti pannut merkille blogeissa surffaillessani, että siten marsipaani ei pääse kostumaan! Olette mahtavia kaikki blogileipurit!
Kiitos valtavasti avusta! Tykkään leipomisesta todella paljon, mutta meillä ei ole syöjiä (eikä kustantajia myöskään). Juhlia varten ei siis ole paljon tilaisuuksia harjoitella, joten yritän oppia teidän muiden bloggaajien vinkeistä – riskejä minimoiden!
Ai sellaistako se diplomaattikreemi olikin! Olinkin aina miettinyt…
Maikki 😉 Okei, okei, luulen tietäväni vastauksen. Uskaltaisin veikata tätä Juhlapöydän raitakakkua aika varmaksi nakiksi. Sopivan makea muttei liian ällö, useimmat tykkäävät marjoista ja suklaasta. Ja kolmivärisyys tuo sopivasti lisäjujua.
Sitruunainen: itse en ehkä tekisi isoihin juhliin kakkua, jossa on aivan valtavasti kovettuneita koristeita. Pienempiin juhliin olen tuollaisia saattanut tehdäkin ja oma väki tietää kyllä, että koristeet kehtaa jättää syömättä. Vaikka koristeet eivät olisi ehtineet kovettuakaan (usein se on mahdoton yhtälö, jos haluaa kukkien kuivuvan kauniiseen muotoon), on niissä silti aika paljon syömistä. Oletko kokeillut kermaruusujen pursottamista? Kermavaahto on mitä perinteisin raaka-aine kakun koristeluun, mutta pursotusten sijaan voisikin taiteilla upean kukkapaljouden. Tai sitten tyytyy alkuperäiseen ideaan vaahtokarkkikoristeista, mutta käyttää niitä vähemmän.
Tuo täytteesi kuulostaa muuten aika pitkälti diplomaattikreemiltä sitruunankuorta lukuun ottamatta. Varmasti hyvää!
Ei galleriakuvia.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5599 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2540 tähteä
Brookies
1804 tähteä
Britakakku
1521 tähteä
slurps! näyttää TOOSI namilta:p<3