Tämä täyte on yhtä aikaa kermainen ja raikkaan hedelmäinen. Makua voimistaa ihanasti mandariini, jota on käytetty laimentamattomana tiivisteenä. Täyte sopii ihanasti yhteen esimerkiksi suklaan tai lakritsin makuisen pohjan kanssa.
1.10.2019
Resepti on mitoitettu täytekakun (halkaisija 24 cm) kahteen väliin. Sama annos riittää korkeaan ja kapeaan kakkuun (halkaisija 15 cm) neljäksi paksuksi täytekerrokseksi.
Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen.
Vatkaa kuohukerma vaahdoksi. Yhdistä rahka ja sokeri.
Kuumenna laimentamaton mehutiiviste kiehuvaksi ja sulata joukkoon liotetut liivatteet. Sekoita liivatemehu rahkaseoksen joukkoon. Yhdistä sitten kermavaahdon kanssa.
Värjää oranssiksi sekoittamalla joukkoon pastaväriä.
Kaada täyte irtopohjavuokaan kakkupohjan päälle (2 väliin). Anna kakun hyytyä jääkaapissa 3 tuntia ennen vuoasta irrottamista.
Moi, millä korvaisit mandariinimehutiivisteen? Sitä on hyvin vaikea tällä hetkellä kaupoista löytää..
Ei galleriakuvia.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5560 tähteä
Maailman paras mutakakku
2766 tähteä
Mokkapalat
2517 tähteä
Brookies
1777 tähteä
Britakakku
1467 tähteä
Kvize: korvaa jollain muulla sitruksisella maulla. 😊