25.09.2012   131 kommenttia

Anna palautetta uudesta sivustosta!


Tervetuloa uudistuneelle sivustolle!

On kulunut vuoden verran siitä, kun huhuilin sivuston kehittämisideoiden perään. Todella moni teistä oli aktiivinen ja osallistui ideoititalkoisiin. Kiitos vielä siitä! Kyselyn pohjalta lähdin tukijoukkoineni suunnittelemaan uudistusta, jonka ensimmäinen vaihe on nyt maalissa. Pieni osa palauteesta huomioitiin jo edellisen sivuston kanssa ja iso osa toiveista on tallessa ja tulee näkymään sivustolla seuraavan puolen vuoden sisällä. Ensimmäinen konkreettinen muutos on nyt edessänne. Nyt on aika toivottaa tervetulleeksi uudistunut Kinuskikissa!

Mielipiteenne on minulle korvaamattoman tärkeä. Otan mielelläni vastaan palautetta sivuston kehittämiseksi yhä paremmin teitä ja yhteisöä palvelevaksi. Jotta saadaan keskitettyä keskustelu yhteen paikkaan, pyydän osoittaamaan viestinne Kinuskifoorumin Palaute-foorumille perustamani aiheen Palautetta uudesta sivustosta, pyytää Kinuskikissa alle. Klikkaa mukaan ja osallistu niin ruusuin kuin risuin!

Mitä uudistus tarkoittaa? Tässä ensimmäisessä vaiheessa muutos kulminoituu kolmeen asiaan:

  • Visuaalisuus. Sisältö säilyy samana, mutta se tarjoillaan uuden ulkoasun kautta.
  • Rakenne. Uudella sivustolla on oma etusivunsa, jonka tavoite on tarjota kertasilmäys koko sisältöön: mikä on uutta ja kiinnostavaa juuri nyt? Myös sisältöä on ryhmitelty uudelleen siten, että reseptit, koristeluohjeet ja vinkit erottuvat helpommin. Muulle “oheissisällölle”, kuten tuotetesteille, arvonnoille jne. on omat, resepteistä ja ohjeista irralliset paikkansa.
  • Hakutoiminto. Reseptien ja ohjeiden haku astuu aimoharppauksen eteenpäin. Sivuston sisältöä voi suodattaa valitsemalla haluamiaan kategorioita, teemoja tai ainesosia. Hakutulokset näytetään huomattavasti nykyistä käyttäjäystävällisemmin.

Syksyn aikana sivuston palvelut täydentyvät. Niistä infoan myöhemmin, kun aikataulu tarkentuu. Ensimmäisen vaiheen tarkoitus on rakentaa uudelle sivustolle vakaa ja toimiva perusta. Tässä kohtaa näkyy pitkälti oma haluni muuttaa sivuston yleisilmettä ja parantaa reseptien löydettävyyttä. Tulevissa versioissa puolestaan korostuu teiltä saatu palaute ja toiveet hyödyllisistä lisäpalveluista.

Viihtyisiä hetkiä uuden sivuston parissa!

toivottaa
Kinuskikissa