Kinuskikissa Blogi  Reseptit VerkkokauppaYhteisöVideot Haku Kirjaudu
Kinuskikissa
 

Anna palautetta uudesta sivustosta!

25.9.2012

Tervetuloa uudistuneelle sivustolle!

On kulunut vuoden verran siitä, kun huhuilin sivuston kehittämisideoiden perään. Todella moni teistä oli aktiivinen ja osallistui ideoititalkoisiin. Kiitos vielä siitä! Kyselyn pohjalta lähdin tukijoukkoineni suunnittelemaan uudistusta, jonka ensimmäinen vaihe on nyt maalissa. Pieni osa palauteesta huomioitiin jo edellisen sivuston kanssa ja iso osa toiveista on tallessa ja tulee näkymään sivustolla seuraavan puolen vuoden sisällä. Ensimmäinen konkreettinen muutos on nyt edessänne. Nyt on aika toivottaa tervetulleeksi uudistunut Kinuskikissa!

Mielipiteenne on minulle korvaamattoman tärkeä. Otan mielelläni vastaan palautetta sivuston kehittämiseksi yhä paremmin teitä ja yhteisöä palvelevaksi. Jotta saadaan keskitettyä keskustelu yhteen paikkaan, pyydän osoittaamaan viestinne Kinuskifoorumin Palaute-foorumille perustamani aiheen Palautetta uudesta sivustosta, pyytää Kinuskikissa alle. Klikkaa mukaan ja osallistu niin ruusuin kuin risuin!

Mitä uudistus tarkoittaa? Tässä ensimmäisessä vaiheessa muutos kulminoituu kolmeen asiaan:

  • Visuaalisuus. Sisältö säilyy samana, mutta se tarjoillaan uuden ulkoasun kautta.
  • Rakenne. Uudella sivustolla on oma etusivunsa, jonka tavoite on tarjota kertasilmäys koko sisältöön: mikä on uutta ja kiinnostavaa juuri nyt? Myös sisältöä on ryhmitelty uudelleen siten, että reseptit, koristeluohjeet ja vinkit erottuvat helpommin. Muulle “oheissisällölle”, kuten tuotetesteille, arvonnoille jne. on omat, resepteistä ja ohjeista irralliset paikkansa.
  • Hakutoiminto. Reseptien ja ohjeiden haku astuu aimoharppauksen eteenpäin. Sivuston sisältöä voi suodattaa valitsemalla haluamiaan kategorioita, teemoja tai ainesosia. Hakutulokset näytetään huomattavasti nykyistä käyttäjäystävällisemmin.

Syksyn aikana sivuston palvelut täydentyvät. Niistä infoan myöhemmin, kun aikataulu tarkentuu. Ensimmäisen vaiheen tarkoitus on rakentaa uudelle sivustolle vakaa ja toimiva perusta. Tässä kohtaa näkyy pitkälti oma haluni muuttaa sivuston yleisilmettä ja parantaa reseptien löydettävyyttä. Tulevissa versioissa puolestaan korostuu teiltä saatu palaute ja toiveet hyödyllisistä lisäpalveluista.

Viihtyisiä hetkiä uuden sivuston parissa!

toivottaa
Kinuskikissa

Kommentit (131)

kiia-pauliina
19.10.2013 20:02

ihku sivu aivan mahtava jatka samaan malliin !!!
haluaisin tilata sinulta kakun vai pitääkö itse tehdä

Uuli
14.10.2013 13:43

Tää on paras sivusto ikinä! Oon iha rakastuinu tähän paikkaan!Ku leivon katon täältä reseptit ja nii ja näin kiitti KINUSKIKISSA ku oot tehny tän paikan! Kiitos tosi paljon!

vilmar
9.10.2013 16:45

Muih!;)
Nää on tosi ihanat sivut.
Ja ihania ohjeita kakkujen tekemiseen<3

Uuli
25.9.2013 20:36

Oon katellu monesti koti ja talo lehestä sun ohjeita ja haluisin aina tehä niitä ku ne on niin ihanan näkösii!:D Mahtava tää uus sivusto. 🙂

pullavainen
19.9.2013 15:43

Tervehdys,
käyn täällä usein ja olen hyvällä menestyksellä kokeillutkin useita reseptejä sekä tältä sivustolta, että Kinuskikissa-kirjasta. Myöskin tämä uusi hakutoiminto on loistava, todella kätevä ja helpottaa juuri sen ohjeen löytämistä, mitä on etsimässä.

Vain yksi toive olisi tuon hakutoiminnon suhteen. Kun teen haun jollakin sanalla tai aineksellä tms. ja reseptit tulevat näkyviin, olisi mukava jos niitä pystyisi siitä helposti selaamaankin. Tällä hetkellä jos valitsen yhden tarkempaa tarkastelua varten ja yritän sitten palata ”edellinen”-komennolla, niin haun tulokset ovat häipyneet ja eteen aukeavat jälleen kaikki reseptit. Joudun sitten joko tekemään joka kerta haun uudelleen tai sitten aukomaan reseptit tarkasteltavaksi uuteen välilehteen, mitä on vaikea muistaa tehdä.

Muuten nämä sivut vain paranevat koko ajan, ihan lempisivustoni! 🙂

Kinuskikissa
14.7.2013 12:17

Kiitos Toffeelintu palautteesta. Yritämme selvittää asiaa! 🙂

Iloinen moikkaus myös Piitalle!

Toffeelintu
Kinuskileipomo Toffeelintu
13.7.2013 14:30

On inhottavaa antaa palautetta mutta en tiedä onko syy minun ipadissani vai missä,
Mutta kun reseptin alapuolella on lisää reseptejä niin se näyttää ettei sivua löydy.
Esim. Tänään mustikkapiirakassa. Mutta syy voi ihan hyvin olla myös minulla

Piitta
30.6.2013 09:13

Kokeilin Kinunkikissa leipoo- kirjan Spesiaalikakkua. tuli herkullinen kakku! Pohjasta vain tuli gluteenittomien jauhojen vuoksi aika tiivis, joten se ei imenyt kostutusta kunnolla ja jäi vähän kovaksi. Mutta hieno ohje!

Kinuskikissa
13.3.2013 12:49

Eela: totta, lisään tämän kehityslistalle. Ei pitäisi olla iso homma saada kommenttien lukumäärä mukaan. Kiitos palautteesta!

Eela
13.3.2013 11:31

Olisiko noihin kinuskigallerian kuviin mahdollista saada näkyviin, että montako kommenttia niihin on kirjoitettu? Minusta ainakin kommentit ovat tämän (ihanan) sivuston suola ja olisi hauska nähdä, että mitkä luomukset ovat kommentteja kirvoittaneet. Kuvia vaan alkaa olla jo niin paljon, että niiden kaikkien erikseen aukominen ei ole oikein mahdollista. Niitä on kyllä ihana käydä katsomassa!

Näytä lisää

Kinuskikissan kumppanit

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/dansukker-logo2.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/valio-logo.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/bonne-maman-logo-kopio.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2024/03/heirol-logo.jpg

Sosiaalinen media

Verkkokauppa