Jäätelökakku on ihanteellinen kesäherkku ja vierasvara, sillä se valmistuu nopeasti ilman uunia ja säilyy tarvittaessa pitkään pakastimessa. Ananaksesta kuivattamalla tehdyt kukkaset antoivat sysäyksen hedelmäiselle täytteelle. Riisisuklaa sopii hyvin jäätelökakun pohjaksi. Ota kakku tuntia ennen tarjoilua sulamaan – hellepäivänä vähempikin aika voi riittää.
Vilja: joo, ilman muuta voit tehdä jo edellisenä päivänä. Tuo ohjeessa mainittu neljä tuntia on varmastikin minimiaika pakastamiselle.
Hmmm…meinasin sanoa, että on gluteeniton, mutta nyt rupesin miettimään noita riisimuroja. En tiedä kuinka paljon niissä on merkkikohtaisia eroja, mutta ainakin joissakin riisimuroissa on mm. ohramallasta. Semperiltä löytyy käsittääkseni gluteeniton riisimuro, joten se ainakin sopii täysin gluteenittomaan ruokavalioon.
Ja käyttämästäsi suklaasta kannattaa myös tarkistaa, että se on varmasti gluteeniton.