Toukokuun prinsessa on tietenkin äiti, jota juhlitaan tänä vuonna 8.5. 💚 Suunnittelin äidille prinsessakakun makuja mukailevan piirakan, jonka ulkonäkö on kakkumaisen juhlava. Muropohjan päällä on kerros vadelmamarmeladia sekä runsaasti vaniljaista täytettä.
Vaikka prinsessapiirakka on täytekakkua helpompi valmistaa, se ei häviä ulkonäön puolesta esikuvalleen. Klassinen vihreä marsipaani antaa piirakalle keväisen fiiliksen, jota täydentävät pinnalla kukkivat valkovuokot. Tästä ”kimpusta” äiti ilahtuu taatusti!
Inspiraatio koristeluun tuli Juhla Mokan keväisestä äitienpäiväpakkauksesta, jonka aiheena ovat valkovuokot. Myös piirakan maut on suunniteltu makupariksi Juhla Mokka -kahville, joten saat herkutteluhetkestä täydellisen yhdistämällä siihen vastakeitetyn kahvin. ☕️
Jenni: voisi tehdä niinkin, mutta valmis kreemi on paljon makeampaa kuin tämän ohjeen kiisseli. Vaniljakreemijauhe pitäisi jättää pois, koska se makeuttaa täytettä.