Kinuskikissa Blogi  Reseptit VerkkokauppaYhteisöVideot Haku Kirjaudu
Kinuskikissa
 

Aarre mökin vintiltä

22.7.2016

Kinuskikissailun myötä olen hurahtanut vanhojen tavaroiden keräilyyn. Ihan alkuun haalin tilpehööriä kuvausrekvisiitaksi, mutta vanhan tavaran lumo on vienyt pikkurillin lisäksi koko käden. Nykyään vuokia ja vispilöitä roikkuu seinillä ja vanhat huonekalut maustavat sisustusta. Erityinen kiinnostus on luonnollisesti keittiötarvikkeissa. Olen intoutunut keräilemään myös vanhoja elintarvikepakkauksia.

Joka kesä koluan läpi mökin vintin, kellarin ja muut kätköt. Olisiko vielä jotain, mikä edellisillä kerroilla jäi huomaamatta? Vanhat purkit ovat saattaneet saada uuden elämän, kun niitä on käytetty säilytykseen. Viime kesänä työkalukaapista löytyi maustepurkkeja, joissa oli nauloja. Tämä siirappipurkki on vuodelta 1980 – se sisälsi merisuolaa. Vanhojen purkkien kautta herää muistoja henkiin. Itse en tämä purkin aikaan ollut vielä leipomisiässä, mutta se oli tuttu näky keittiön kaapissa.

Oletko sinä tehnyt tänä kesänä löytöjä mökin vintiltä? Kommentoi tai laita kuva Kinuskigalleriaan ja kerro omasta aarteestasi!

Kommentit (0)

Kinuskikissan kumppanit

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/dansukker-logo2.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/valio-logo.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/bonne-maman-logo-kopio.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2024/03/heirol-logo.jpg

Sosiaalinen media

Verkkokauppa