Valkosipuli-basilikapizzasta saa paloiksi leikaten kivan kasvisvaihtoehdon kahvipöytään. Nämä sopivat myös tarjoiltaviksi aterian lisukkeena. Haluttaessa kaulitusta taikinalevystä voi ottaa pyöreällä piparkakkumuotilla kuvioita ja tehdä niistä pikkupizzoja.
Parhaimmillaan tämäkin herkku on tuoreeltaan! 😊
Nam, näyttääpäs hyvältä!! Ihan vesi tulee kielelle, kun näitä kuvia katselee. Tuo pohja käy varmaan ihan missä vaan pizzassa? 🙂 Olen vasta aloitteluvaiheessa ylipäätäänkin kaikessa ruoanlaitossa, joten kaikki apu ja vinkit tulevat tarpeeseen.. 😀 Olisiko sulla hyviä niksejä esim. kinkku-ananaspizzan tekoon?? Sellainen olisi tässä suunnitteilla, mutta en ole vielä törmännyt mieluiseen reseptiin! Niillä, joille sitä tarjoaisin, ei ole mitään allergioita, joten kaikki ainekset käyvät.. 🙂 Kiitos paljon jo etukäteen!
P.S. Tämä sun blogisi on aivan MAHTAVA!!! Olen niiiiiin koukussa tähän 🙂