Tässä ohje liittimen käytöstä, koska joukossa on varmasti lukijoita, joille tämä on uusi kapistus. Liitintä käytetään pursotuspussin ja tyllan eli pursotinterän kanssa. Liittimiä on kahta kokoa sen mukaan, onko käytössä iso vai pieni tylla. Toimintaperiaate on sama.

Liittimen käyttö ei ole välttämätöntä, mutta jos kaapistasi löytyy useampi tylla, tulet varmasti pian kaipaamaan liittimen tuomia etuja. Liittimen suurin hyöty on siinä, että halutessasi kesken pursotuksen vaihtaa tyllaa, voit tehdä sen helposti tarvitsematta tyhjentää pursotuspussia. Usein tulee tilanteita, että haluaa kokeilla muutamia vaihtoehtoja ennen tyllan valintaa tai tehdä samaan kakkuun pursotuksia eri tylloilla. Silloin liitin on arvossaan. Liittimen avulla saa tyllan myös pysymään varmasti ja tiiviisti paikoillaan.

Täydellisen autuaaksi tekevä kapistus tämä ei ole, sillä kaikki eri merkkiset tyllat eivät välttämättä istu liittimeen. Erikoistyllat voivat olla niin isoja, että isokin liitin on niille liian pieni. Silloin terä pudotetaan suoraan pussiin, ilmankin pärjää. Jos näitä tylloja haluaa vaihtaa kesken pursotuksen, on helpointa suorittaa pursotus kahdella eri pursotuspussilla.