Kinuskikissa Blogi  Reseptit VerkkokauppaYhteisöVideot Haku Kirjaudu
Kinuskikissa
 

Leivontahaasteita arjen iloksi

20.3.2020

Suomalaisten arki on muuttunut nyt nopeasti ja dramaattisesti. Toivotan teille kaikille jaksamista ja kärsivällisyyttä tähän kevääseen. Yhdessä sinnittelemme tästä läpi! Kun elinpiiri supistuu, kotona olemisen viihtyvyys saa uuden merkityksen. Perhejuhlat on siirrettävä tulevaisuuteen, mutta leivontaharrastusta voi ylläpitää pienimuotoisemminkin. Se on myös yksi tapa viihtyä kotona.

Alan julkaista leivontahaasteita Instagramissa kahdesti viikossa. Suunnittelen haasteet sellaisiksi, että leipominen onnistuu helposti saatavilla raaka-aineilla myös kouluikäisiltä, pienemmiltä vanhemman avustamana. Jos et ole vielä ladannut Instagramia älypuhelimeesi, nyt voisi olla otollinen hetki. Seuraamalla Kinuskikissaa Instassa saat tarkemmat ohjeet osallistumisesta ja haasteiden aiheista.

Voimia ja terveyttä rakkaat Kinuskit!

Kinuskikissa

Kommentit (2)

Kinuskikissa
25.3.2020 21:28

Rituli: en ole kyllä testannut…

Rituli Pakkanen
25.3.2020 16:07

Hei,
Olisin kiinostunut siitä, oletko testannut murotaikinan tekoa nestemäisellä rasvalla ?

t. Rituli

Kinuskikissan kumppanit

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/dansukker-logo2.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/valio-logo.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/bonne-maman-logo-kopio.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2024/03/heirol-logo.jpg

Sosiaalinen media

Verkkokauppa