Kinuskikissa Blogi  Reseptit VerkkokauppaYhteisöVideot Haku Kirjaudu
Kinuskikissa
 

Kevätleivontaa!

12.3.2022

Mitä kevätleivonta merkitsee sinulle? Minulle se tarkoittaa aurinkoisia värejä ja raikkaita, hedelmäisiä makuja. Toisaalta pääsiäisen lähestyessä myös suklaa nousee esiin, liittyyhän se vahvasti pääsiäisperinteeseen.

Kevätleivontojen ohella Kinuskikissan verkkopalvelu kehittyy koko ajan. Oletko huomannut, että Videot-osio alkaa olla jo melkoinen runsaudensarvi? Videoiden formaatti on nyt muutettu niin, että niiden pitäisi pyöriä kaikilla laitteilla. Myös kauppalista-toimintoa on hieman paranneltu. Reseptin yhteydessä olevasta kauppalista-painikkeesta saat koosteen reseptiin tarvittavista aineksista, joita sinun on kaupassa edetessäsi helppo ”ruksittaa” ostoksia keräillessäsi. Kannattaa ottaa käyttöön!

Kinuskikissan kumppanit

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/dansukker-logo2.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/valio-logo.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/bonne-maman-logo-kopio.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2024/03/heirol-logo.jpg

Sosiaalinen media

Verkkokauppa