
Patukkaan saa uusia makuja eri suklailla..Ainaki appelsiinikrokantti toimi järisyttävän hyvin!Gluteenittomanakin!😋
Kuvan lähettäjä: Suvi
Liittyy Kinuskikissan reseptiin: Twix-piirakka
Patukkaan saa uusia makuja eri suklailla..Ainaki appelsiinikrokantti toimi järisyttävän hyvin!Gluteenittomanakin!😋
Kuvan lähettäjä: Suvi
Liittyy Kinuskikissan reseptiin: Twix-piirakka
Hei!
Voi kiitos kauniista sanoista! Ihan valmistaa gluteenittomasta jauhoseoksesta, ilman mitään sitkon lisääjää, tein myös. Ja pysyivät pötkönä vielä käteen nostaessa, ainakin jääkaappikylminä, ehkä toffeen ansiota..=)
Kultakinuski: Mä tein oman valkosuklaaversioni ihan gluteenittomasta jauhoseoksesta ja toimi hyvin. Leikkaantui hyvin murenematta enkä kyllä taikinan käsittelyssä huomannut mitään epätavallista. 🙂
maris
Vautsi mikä herkkuannos!
Miten teit tuon gluteenittoman pohjan? Itse olen nyt tehnyt pariinkin kertaan patukoita ihan perus vehnäjauhopohjalla. Nyt olisi kuitenkin tarvis gluteenittomallekin versiolle. En ole vaan uskaltanut yrittää, kun mietityttää, että kestääkö pohja leikkamista viipaleiksi ilman murenemista? Käytitkö valmista gluteenitonta jauhoseosta?
Mikä annos! ”Herkkua on siinä monenlaista…” Kaikkien suussa sulavat lakat, persikka, Twix-patukka ja jäätelö. Ihana päätös hyvälle aterialle. Nam! 🙂
nalamuru
Kiva idea tuo appelsiinikrokanttisuklaasta teko ja koko herkkulautanen näyttää kyllä oikein houkuttelevalta 🙂