10.06.2017   4 kommenttia Kategoria: Helpot ja nopeat,  Pizzat, voileivät, iltapalat
Erityisruokavaliot: Kasvisruokavalio,  Liivatteeton,  Pähkinätön

Tortilla-salaattipizza


Tämä on mielestäni paras tapa syödä tortilloja! Keksin pizza-tortillan joitain aikoja sitten ratkaisuna ikuiseen ongelmaan pursuilevien täytteiden kanssa. Kun tortillaan haluaa jauhelihan (tai korvaavan kasvistäytteen) lisäksi laittaa myös reilusti salaattiaineksia, ei laitosta saa oikein mitenkään järkevästi syötyä. Ongelma ratkeaa, kun lettua ei yritäkään kääriä rullalle, vaan tekee siitä pizzan, joka nautitaan siististi haarukalla ja veitsellä.

Ainekset:
täysjyvätortilloja
tacokastiketta
texmex-härkistä (tai tacomausteseoksella maustettua jauhelihaa)
cheddar-juustodippiä
amerikansalaattia
kurkkua
paprikaa
kirsikkatomaatteja
kevätsipulia
(jalapenoja)
maissilastuja
ranskankermaa


Levitä tortillaletun päälle tacokastiketta. Koska täytteitä tulee reilusti, ei kastikkeen kanssa kannata pihistellä, jotta pizzaan tulee makua. Levitä päälle härkistä ja nokareittain juustodippiä. Paista 200 asteessa 5-8 minuuttia tai kuumenna pizza mikrossa.

Kasaa samantien päälle esivalmistellut salaattiainekset: silputtua amerikansalaattia, paloiteltua kurkkua, paprikaa ja tomaatteja sekä renkaiksi leikattua sipulia. Murskaa päälle maissilastuja ja valuta pinnalle ranskankermaa. Tarjoile samantien.

Tykkäsitkö? Tassuta!

Tassuta
31 tassutusta

Kinuskikumppani

Liity Uutiskinuskiksi!

Kinuskikissalla on nyt oma uutiskirje, jonka kautta saat noin kerran kuussa ajankohtaisia reseptivinkkejä, tarjouksia Toivepuotiin ja tietoa uutuuksista.

Toivepuodin huhtikuun arvontaHuhtikuun arvonnassa palkintoina ovat pyrstömuotit (11 ja 6 cm), Aloha-muffinssivuoat, Wiltonin jättimäinen koripunostylla ja pinkkejä viiri-cocktailtikkuja.
Kinuskikissan  toivepuotiVerkkokauppa kinuskifanille!

Kumppanit

Kinuskikissan kirjojen palautepalstat

kirjat

Lisää tänne kuva, kun leivot jotain Kinuskikissan kirjoista. Tule myös kysymään ja antamaan palautetta!

Kinuskikissa somessa

Tassutetuimmat

Kumppanit