14.07.2015   8 kommenttia

Osallistu Kinuskikissan jäätelökesään!


kinuskitempaus

Kesä ja jäätelö kuuluvat erottamattomasti yhteen. Olen itse innostunut kokeilemaan erilaisia jätskiohjeita ja huomannut, miten helposti voi valmistaa itse viileitä herkkuja pakastimeen. Niinpä päätin haastaa teidät mukaan jäätelökesään. Idea sai oikeastaan alkunsa jo toukokuussa, jolloin mariorvokki kyseli jäädykeresepteistä. Silloin tuli ajatus tästä kesäisestä tempauksesta, johon siis voidaan laveasti katsoa kuuluvan kaikki pakastimessa valmistettavat makeat herkut jäätelöistä jäädykkeisiin ja jäätelökakkuihin.

Palkintoja on jaossa kolme ja kaikki ovat tuotteita Kinuskikissan leivontasarjasta: irtopohjainen sydänvuoka, pitkä irtopohjainen piirakkavuoka sekä kaksi levityslastaa.

jaatelokesa-palkinnot

Ohjeet:

  • Suunnittele jäätelö, jäädyke tai muu pakastimessa valmistettava kesäherkkku. Kirjoita resepti huolellisesti ja ota kuva valmiista lopputuloksesta.
  • Lisää resepti leipomoosi siten, että liität sen Tempaukset-kohdan alta löytyvään kategoriaan Jäätelökesä.
  • Liitä resepti myös johonkin toiseen kuvaavaan kategoriaan, kuten Muuta makeaa tai Jäätelökakut. Muista merkitä myös ainekset ja erityisruokavaliot, jotta resepti löydetään helpommin.
  • Useammallakin reseptillä osallistuminen on sallittua.
  • Julkaise reseptisi 9.8. mennessä.

*Vinks* Eikö sinulla ole vielä leipomoa? Tutustu ohjeeseen, joka neuvoo oman leipomon perustamisessa!

Viileitä herkkureseptejänne odotellen

Kinuskikissa