Kinuskileipomo Vattupiirakka

Kategoria: Täytteet Nähty 169 kertaa
 
15.10.2018
 
2 kommenttia

Erityisruokavaliot: Gluteeniton,  Kasvisruokavalio,  Maidoton,  Munaton

Mustaherukka hyytelö


Sopii kakkujen väliin, moussen tekoon, jäätelön kanssa ja juustojen päälle.

 

 

500 g pakastettuja mustaherukoita

3 dl hyytelö/marmeladisokeria

2dl vettä

Keitä ensin marjoja veden kanssa niin että ne mehustuu kunnolla.

Siivilöi mehusta marjat pois.

Lisää sokeri ja keitä kunnes sokeri on sulanut ja liemi kiehahtaa hieman.

Sopii kakkujen väliin, moussen tekoon, jäätelön kanssa ja juustojen päälle.
Itse laitoin tällä kertaa tapasten päälle juuston kera ja mies söi jäätelön kanssa.