Kinuskikissa Blogi  Reseptit VerkkokauppaYhteisöVideot Haku Kirjaudu
Kinuskikissa
 
Kinuskileipomo Piperrys

Kahden suklaan ja herukan kakku

6.2.2017

Kyseessä on lukijan resepti. Kinuskikissa ei voi ottaa kunniaa eikä myöskään vastuuta reseptin sisällöstä.
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/5315_WP_20170205_10_33_21_Rich_600x600.jpg

Pohja Brownies-pohja
Kostutukseen 0,5 dl maitoa

Juustokakkumassa:

6 dl vispikermaa
500 g maitorahkaa
400 g maustamatonta tuorejuustoa
3 dl sokeria

Mustaherukkatäyte:

2 dl sokeroimatonta mustaherukkamehua
4 liivatelehteä

Punaherukkatäyte:

2 dl sokeroimatonta punaherukkamehua
4 liivatelehteä

Valkosuklaatäyte:

3 liivatelehteä
2 rkl kiehuvaa vettä
200 g valkosuklaata

Valmista Brownies-pohja ohjeen mukaan. Aseta jäähtunyt pohja irtoreunavuoan pohjalle ja kostuta reunat maidolla.
Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen.
Laita vispikerma, maitorahka, tuorejuusto ja sokeri isoon kulhoon. Vatkaa kovaksi vaahdoksi.
Jaa vaahto kolmeen yhtäsuureen osaan.

Ota mustaherukka- ja punaherukkamehusta erilleen n. 2 rkl.

Sekoita ensimmäiseen osaan vaahtoa mustaherukkamehu. Lämmitä erilleen otettu 2 rkl mustaherukkamehua mikrossa kuumaksi ja liuota liivatteet siihen. Lisää massan joukkoon ohuena nauhana koko ajan sekoittaen. Ota massasta n. 1 dl talteen kuviointia varten. Kaada valmis mustaherukka-massa pohjan päälle. Laita vuoka pakkaseen hyytymään siksi aikaa, kun valmistat punaherukkatäytteen.

Valmista punaherukkatäyte samoin kuin mustaherukkatäyte. Ota myös punaherukkamassaa talteen n. 1 dl kuviointia varten. Varmista, että mustaherukkatäytteen pinta on hyytynyt, ennen kuin kaadat punaherukkatäytteen sen päälle, ettei massat pääse sekoittumaan. Laita kakku taas pakkaseen ja valmista valkosuklaatäyte.

Sulata valkosuklaa varovasti mikrossa. Sekoita se varovasti viimeiseen erään massaa. Lämmitä vesi mikrossa ja liuota liivatteet siihen. Kaada ohuena nauhana koko ajan sekoittaen massan joukkoon. Ota myös valkosuklaatäytettä n. 1 dl talteen kuviointia varten. Varmista, että punaherukkatäyte on hyytynyt, ennen kuin kaadat valkosuklaatäytteen sen päälle.

Pursota kuviot valkosuklaatäytteen päälle ja anna kakun hyytyä kylmässä mielellään seuraavaan päivään.

Ainesosat

Herukka/viinimarjaSuklaa

Erityisruokavaliot

KasvisruokavalioPähkinätön

Kategoriat

Juusto- ja hyydykekakut

Lisää suosikkeihin

Kirjaudu sisään lisätäksesi reseptin suosikkeihin.

Muistiinpano

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi muistiinpanoja.

Tulosta

Leipomon muita reseptejä

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/5315_WP_20171219_15_42_23_Rich_400x400.jpgPiperrysJoulumenestys
5
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/5315_WP_20170122_10_43_51_Rich_400x400.jpgPiperrys70 % sokerikakkupohja
5
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/5315_WP_20170305_19_42_03_Rich_400x400.jpgPiperrysPunajuuriburgeri
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/5315_WP_20170209_10_26_52_Rich_400x400.jpgPiperrysLaskiaistötteröt
3
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/5315_WP_20170205_10_33_21_Rich_400x400.jpgPiperrysKahden suklaan ja herukan kakku
1
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/5315_WP_20170125_13_46_15_Rich_400x400.jpgPiperrysSoija-broileripyörykät

Kommentit (1)

mari-johanna
Kinuskileipomo mari-johanna
8.2.2017 15:21

Herkän ja hempeän oloinen kakku vaikka ystävälle ystävänpäiväksi! 🙂
Näyttää tuo kuviointi minun silmiini hyvältä ihan noinkin, mutta totta myös se, että joskus kaipaa räväkämpää väri iloittelua! 🙂

Kinuskikissan kumppanit

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/dansukker-logo2.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/valio-logo.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/bonne-maman-logo-kopio.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2024/03/heirol-logo.jpg

Sosiaalinen media

Verkkokauppa