Kinuskileipomo nalamuru

Kategoria: Kevyet herkut,  Salaatit Nähty 8284 kertaa
 
04.02.2016
 
Ei kommentteja

LUKIJAN RESEPTIhedelmäinen kanasalaatti


Opiskelijana ihastuin aikoinaan hedelmäiseen kanasalaattiin jota tarjoiltiin meille opiskelijoille rennon opintokokonaisuuden lopetus keskustelun/kokoontumisen yhteydessä ja sen jälkeen olen aina välillä pyrkinyt tekemään samanlaista salaattia kotonakin. tässä nyt ohje versioon minkä tein tällä kertaa perheelleni lounaaksi.
Vinkki!Tähän sopii hyvin leipä tai patonki kaveriksi. Olen välillä laittanut tähän myös päärynän paloja, mutta nykyään pienimmällä päärynä aiheuttaa allergia oireita niin en sitä ole enää laittanut myös hunajameloni tai vesimeloni sopii tähän hyvin, jos haluaa lähteä muuntelemaan salaattia.

250g vihreä kivetön rypäle
1 pieni punainen paprika
1/2 keltainen paprika
240g persikan puolikkaita ( säilyke purkki a410g liemineen)
300 g hunajamarinoituja broilerisuikaleita
155g jäävuori ja romaine salaattia (minulla oli pirkka cesar valmia pussi mistä kaadoin salaatit)
cashew pähkinöitä ( 1 pussi muistaakseni 250g paahdettu ja suolattu)

Paista kana suikaleet ja anna niiden jäähtyä. Kaada valmis salaatti pussi  kulhoon tai pilko salaatit kulhoon, Puolita rypäleet veitsellä ja laita salaatti kulhoon, pilko paprikat sekä persikat paloiksi ja laita kulhoon. Kaada kanat kulhoon ja sekoita salaatti sekaisin. Voit tarjoilla pähkinät erikseen niin kuin minä tein kun meillä kaikki ei niistä tykkää tai kaataa salaatin päälle.

kanasalaatti