8.12.2017
• 125 ml fariinisokeria
• 1 tl kanelia
• 2 tl piparkakkumaustetta
• 3 rkl hunajaa
• 1 rkl sula voita
• 2 rkl vettä
• 300-350 g kuorimattomia manteleita
• pälle kanelisokeria
Sekoita kulhossa fariinisokeri, kaneli, piparkakkumauste, hunaja, voisula ja vesi. Lisää mantelit. Sekoittele kunnes seos tarttuu manteleihin. Levitä mantelit leivinpaperilla vuoratuun uunipellin päälle. Paista 150-160 asteessa uunin keskitasossa 30-40 minuuttia. Nosta pelti uunista ja ripottele päälle kanelisokeria. Jäähdytä hieman. Erottele haaleat mantelit toinentoisesta ja laita tarjoilukulhoon.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5570 tähteä
Maailman paras mutakakku
2771 tähteä
Mokkapalat
2527 tähteä
Brookies
1779 tähteä
Britakakku
1468 tähteä
Kylläpäs näyttää hyvältä!