8.12.2017
• 125 ml fariinisokeria
• 1 tl kanelia
• 2 tl piparkakkumaustetta
• 3 rkl hunajaa
• 1 rkl sula voita
• 2 rkl vettä
• 300-350 g kuorimattomia manteleita
• pälle kanelisokeria
Sekoita kulhossa fariinisokeri, kaneli, piparkakkumauste, hunaja, voisula ja vesi. Lisää mantelit. Sekoittele kunnes seos tarttuu manteleihin. Levitä mantelit leivinpaperilla vuoratuun uunipellin päälle. Paista 150-160 asteessa uunin keskitasossa 30-40 minuuttia. Nosta pelti uunista ja ripottele päälle kanelisokeria. Jäähdytä hieman. Erottele haaleat mantelit toinentoisesta ja laita tarjoilukulhoon.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5616 tähteä
Maailman paras mutakakku
2815 tähteä
Mokkapalat
2550 tähteä
Brookies
1815 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
Kylläpäs näyttää hyvältä!