18.9.2016
noin 20-25 kpl
Pohjat:
1pss Pirkka luomu ruisnappeja
Täyte:
200 g fetajuustoa (esim. Arla)
½ pientä sipulia
½ dl oliiviöljyä
200g kirsikkatomaatteja
mustapippuri
mustia oliiveja
basilikanlehtiä
Valmistus:
Murenna fetajuusto ja hienonna sipuli. Yhdistä feta, sipuli ja oliiviöljy.
Asettele ruisnapit päälle reilu nokare fetatahnaa. Rouhi päälle mustapippuria.
Nosta jokaisen ruisnapin päälle yksi oliivi ja basilikan lehti.
Leikkaa kirsikkatomaatteja neljään osaan sen verran, että niistä riittää yksi viipale jokaisen ruisnapin päälle.
Tarjoile heti, tai kelmuta ja nosta jääkaappiin odottamaan tarjoilua.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5654 tähteä
Maailman paras mutakakku
2816 tähteä
Mokkapalat
2555 tähteä
Brookies
1819 tähteä
Britakakku
1527 tähteä
Oi kiitos ihana Kinuskiemo. 🙂 Tämä täyte on niin ihanaa herkkua, että sitähän voisi tehdä myös ihan lisukkeeksi ruokapöytään myös.