Kinuskileipomo jauhopussi

Kategoria: Kesä,  Mustikka + valkosuklaa,  Muuta makeaa Nähty 11179 kertaa
 
13.08.2014
 
Ei kommentteja

LUKIJAN RESEPTIMustikka-valkosuklaapannari


Blueberry + white chocolate + pancake = heaven

IMG_8741_crop

Tarvitset:
• 4 munaa
• 1 l maitoa
• 5 dl vehnäjauhoja
• 50g sulatettua margariinia
• 1 tl suolaa
• 1 tl kardemummaa
• ½ vaniljatangon siemenet
• n. 150g mustikoita
• 2 rkl sokeria (jos pakastemustikoita)
• 200g valkosuklaata

Vatkaa munat, maito, jauhot, rasva, suola, kardemumma ja vanilja keskenään yhteen. Anna turvota 20-30 minuuttia.

Kaada taikina leivinpaperoidulle pellille. Voit nostaa reunoja kiinnittämällä hammastikulla leivinpaperin reunat yhteen. Paloittele valkosuklaa karkeasti. Ripottele pannarin pinnalle mustikat (ja sokeria) sekä puolet valkosuklaapaloista.

Paista 225 asteessa noin puoli tuntia. Ripottele loput valkosuklaapalat pannarin päälle heti uunista oton jälkeen, niin ne sulavat kivasti päälle.

Paloittele ja tarjoile sellaisenaan tai kermavaahdon kera.