9.2.2015
Ainekset
200 g voita/margariinia
1 ½ dl fariinisokeria
2 kananmunaa
3 dl vehnäjauhoja
2 dl mantelijauhetta
60 g kaurakeksejä
1 ½ tl leivinjauhetta
2 tl kardemummaa
1 ½ dl maitoa
Vatkaa huoneenlämpöinen rasva ja sokeri vaahdoksi. Lisää munat joukkoon yksitellen hyvin vatkaten. Murskaa kaurakeksit tehosekoittimessa, ja sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää kuivat aineet ja maito vuorotellen voi-sokerivaahtoon.
Kaada taikina muffinssivuokiin, ja paista 200 asteessa n. 20-25 minuuttia.
Tee kostutusliemi. Kuumenna vesi ja sokeri kattilassa, kunnes sokeri liukenee. Ota kattila pois liedeltä ja lisää joukkoon mantelilikööri. Kun muffinssit ovat jäähtyneet, ota ne irti vuoista ja upota muffinssit kostutusliemeen. Anna niiden kuivua hetki.
Lopuksi koristele runebergin muffinssit vadelmahillolla ja sokerikuorrutteella, ja nauti!
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5616 tähteä
Maailman paras mutakakku
2815 tähteä
Mokkapalat
2550 tähteä
Brookies
1815 tähteä
Britakakku
1519 tähteä