28.1.2014
150 g valkosuklaata
125 g voita
2 dl fariinisokeria
2 kananmunaa
1 1/2 tl vaniljasokeria
2 1/2 dl vehnäjauhoja
ripaus suolaa
120 g pekaanipähkinöitä rouhittuna
Sulata voi ja valkosuklaa esim. vesihauteessa tai mikrossa. Lisää voi-suklaa seokseen sokeri ja munat voimakkaasta sekoittaen. Lisää lopuksi vaniljasokeri, jauhot, suola ja pähkinät.
Levitä taikina vuokaan (koko n. 30 x 20 cm) ja paista 170 asteessa n. 20 min. Varo paistamasta liikaa, sillä sisuksen pitää jäädä pehmeäksi. Anna levyn jäähtyä hieman ja leikkaa neliöiksi.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5602 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2540 tähteä
Brookies
1804 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
WAU, lähtee makean himo! kokeiluun! =)