2.7.2016
Kääretorttupohja:
4 kananmunaa
1,5 dl sokeria
0,5 dl vehnäjauhoja
0,5 dl perunajauhoja
0,5 dl kaakaojauhetta
1 tl leivinjauhetta
Vaahdota munat ja sokeri. Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää ne siivilän läpi kevyesti sekoittaen muna-sokerivaahtoon. Laita leivinpaperi uunipellille ja sivele se kevyesti ruokaöljyllä. Kaada taikina pellille. Kypsennä 225 asteessa n. 7 minuuttia. Kumoa kypsä levy sokeroidun leivinpaperin päälle.
Täyte:
1,5-2 dl kuohukermaa
(100 g vaniljatuorejuustoa)
2 rkl sokeria
n. 1 dl mansikkahilloa (+ mansikkaviipaleita)
Vatkaa kerma ja sokeri vaahdoksi. Lisää halutessasi tuorejuusto. Levitä ensin torttupohjalle kevyesti mansikkahilloa (ja mansikkaviipaleita) ja hillon päälle kerma-tuorejuustotäyte. Rullaa torttu varovasti leivinpaperin avulla ja laita se jääkaappiin ennen viipalointia. Voit koristella kääretortun esim. kermavaahdolla, suklaarouheella ja mansikoilla.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5611 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2550 tähteä
Brookies
1815 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
Heh, mä jo luulin, että täällä Kinuskileipomoissa on jokin jonotussysteemi! 😂 Mutta oikein arvasit, että meillä tuo kääretorttukakku katoaa alta aikayksikön ja poikani pelkää, ettei ehdi saada tarpeeksi 😄