11.5.2015
Täyte
-500g Nektariineja
-2dl vanilja Skyriä
– 1pkt vähärasvaista maustamatonta tuorejuustoa
– 4 kananmunan valkuaista
– reilu tl sitruunahunajaa
– 6 liivatetta
– 1-1,5dl vettä
Pohja
– Persikka-päärynä pilttiä yksi purkki
-200g Marie -keksejä
Päälle koristeeksi päärynäsiivuja
Pohja
– Pyöräytä keksit monitoimikoneessa hienoksi muruksi. Sekoita joukkoon piltti
– Painele tasaisesti irtopohjavuoan pohjalle.
Täyte
– Laita liivatteet kylmään veteen likoomaan
– Kuori nektariinit ja soseuta ne monitoimikoneessa soseeksi.
– Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi
– Sekoita keskenään Skyr ja tuorejuusto. Lisää joukkoon soseutetut nektariinit.
– Kuumenna vesi ja lisää joukkoon sitruunahunaja. Liota liivatteet hunajaveteen. Kaada seos nektariiniseokseen.
– Lisää nektariiniseokseen varovasti sekoittaen valkuaisvaahto.
– Kaada irtopohjavuokaan pohjan päälle ja hyydytä jääkaapissa muutama tunti.
Koristele päärynäsiivuilla. Voit ottaa puolikkaita tähtikuvioita piparkakkumuotilla muutamasta päärynäsiivusta.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5570 tähteä
Maailman paras mutakakku
2771 tähteä
Mokkapalat
2527 tähteä
Brookies
1779 tähteä
Britakakku
1468 tähteä
tosi ihana, mukavan kevyt ja uudenlainen ohje!