28.10.2013   21 kommenttia

Kinuskileipomot avattu!


leipomobanneri_iso

Hyvät ideat ja herkulliset reseptit on tehty jaettaviksi. Tästä ajatuksesta lähti Kinuskileipomot-palvelun kehittäminen. Leipomoksi kutsutaan omaa sivua, jossa henkilö saa julkaista reseptejä. Leipomosivulle voi myös kerätä suosikkeja Kinuskikissan tai muiden käyttäjien resepteistä. Leipomoiden käyttäjä näkee kaikkien leipomoiden sisällön kootusti leipomoiden etusivulla (valikossa Kinuskileipomot-linkki). Halutessaan vierailla eri käyttäjien leipomoissa, voi valita leipomoetusivulta Leipomot-välilehden.

Jokainen rekisteröitynyt käyttäjä, Kinuski, voi perustaa oman Kinuskileipomon. Perustin sivustolle väliaikaisen Kinuskileipomo Mallikissan, josta voit käydä katsomassa, miltä leipomo näyttää. Tutustuthan huolellisesti käyttöohjeeseen. Se opastaa sinut alkuun ja kertoo tarkemmin uusista ominaisuuksista. Tässä kuitenkin vielä palvelut pähkinänkuoressa:

  • Omien reseptien julkaiseminen.
  • Suosikkilistan kokoaminen muiden resepteistä.
  • Omien muunnelmien tallentaminen muiden resepteistä.
  • Reseptien tallentaminen vain omaan käyttöön (”Salainen pöytälaatikko”).
  • Kinuskigalleriaan julkaistujen omien kuvien kokoaminen henkilökohtaiseen albumiin.
  • Galleriakuvien hallinnointi.
  • Muiden Kinuskien reseptien kommentointi ja resepteistä tykkääminen.
  • Kaverilistan kokoaminen muista leipomoista.

Muistutan tulevia Kinuskileipureita siitä, että leipomoiden perusajatus on jakaa reseptejä. Sen vuoksi pelkkien kuvien lisääminen tulee tehdä entiseen malliin Kinuskigalleriassa. Näin viestitämme kaikille leipomoiden lukijoille halustamme saada heidätkin innostumaan, oppimaan ja LEIPOMAAN! 🙂

Te kaikki olette tärkeässä roolissa leipomoiden jatkokehityksessä. Kaikki parannusehdotukset – niin oman leipomonpitäjiltä kuin leipomoiden lukijoilta – otetaan kiitosten kera vastaan. Palautetta voi lähettää sähköpostiini kinuskikissa [at] kinuskikissa [piste] fi tai antaa suoraan tämän tiedotteen kommenttina.

Puitteet leipomotoiminnalle on nyt rakennettu, siispä uunit kuumiksi ja jauhot pöllyämään! 🙂

Innostunein terveisin
Kinuskikissa