Joulun odotus alkaa kupillisesta höyryävää glögiä. Mausteinen joulujuoma lämmittää kaamoksen keskellä.
18.11.2015
siivilä
juomalasit
siivilä
juomalasit
Sekoita punaherukkamehu tiivistepullon ohjeen mukaan.
Laita kaikki ainekset kattilaan.
Kiehauta.
Jos haluat voimakkaamman glögin, anna hautua kattilassa puolisen tuntia
Siivilöi mausteet glögistä.
Tarjoile lämpimänä.
lapanen: glögin keittämisessä mausteisuus määräytyy keittoajan mukaan. Jos mausteet lisäisi jo mehun tekovaiheessa, kannattaisi olla varovainen määrien suhteen, jotta lopputuloksesta ei tule kitkerää. Itse olen niin vähän mehuja itse keitellyt, etten valitettavasti osaa antaa tarkempia vinkkejä.
Kiitos hyvästä ajankohtaisesta reseptistä. Mietin, voisiko reseptiä käyttää/ soveltaa laittamalla jo syksyllä marjamehujen tekovaiheessa glögimausteet ja siirapin valmiiksi mehupullon pohjalle?
Ei galleriakuvia.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5611 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2550 tähteä
Brookies
1815 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
Ajattelin antaa lahjaksi,niin pitäisikö ainekset keittää ja pullottaa ilman mausteita vai vaan sekottaa ja antaa lahjan saajan keittää itse?